Ce studii are Anisia Gafton: “La inteligență am mai crescut puțin. Glumele sunt mai logice la mine, mai deștepte” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 31.10.2023, 15:06

Anisia Gafton a devenit cunoscută publicului în urma participării la Românii au talent, autoironia și umorul fiind ingredientele care i-au asigurat un loc pe scena de stand-up. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, blonda ne-a mărturisit că este absolventă de Informatică, facultate pe care a făcut-o la îndemnul părinților, după care a continuat cu 2 ani de Teatru, hotărându-se să își urmeze visul. Anisia susține că glumele ei sunt mai logice și mai deștepte.

De la cine a moștenit Anisia Gafton talentul

După câștigarea premiului de originalitate în 2016 la Românii au talent, a fost implicată în mai multe proiecte TV. Ea poate fi văzută în fiecare joi, alături de ceilalți comedianți, în emisiunea “Săriți de pe fix”, prezentată de Cabral, la Pro TV.

Anisia Gafton s-a ales cu multe vănătâi la finalul filmărilor de la Săriți de pe fix. În ciuda accidentelor, actrița susține că emisiunea i se potrivește perfect.

De la cine moștenești acest umor inconfundabil?

Și tatăl meu este pe expresivitatea feței foarte mișto, de la mama mea ironia, dar într-adevăr am un stil al meu aparte. Nu știu dacă am moștenit de la cineva, a venit de sus de la Dumnezeu și de la Măicuța Domnului.

Citește și Când se căsătorește Anisia Gafton. Artista a spus adevărul și despre premiul de la Pro TV

Anisia Gafton, despre studiile sale

Ce te-a determinat să te înscrii la o facultate de Informatică? Cine te-a îndreptat spre stand-up?

În primul rând, eu când m-am trezit într-o dimineață, asta îmi doream: informatică! Nu! Părinții mei mi-au zis: “Dacă, cumva, nu faci informatica, nu te mai ținem în casă!” A zis: “Tu ai față de informatică!” Și eu am fața asta! Dar mama nu prea vede bine, între timp și-a pus ochelari. A zis că eu sunt făcută pentru informatică.

La sfârșitul facultății am dat licență, am tot. A zis: “Da, mama, ai avut dreptate, după 3 ani îți dau mare dreptate, să nu mai faci așa ceva!”  Am terminat cu licență și m-am apucat, că lumea nu știe, și doi ani de Teatru, pe asta nu am terminat-o, cu licență nu am făcut-o, dar am făcut și piese de teatru.

Și m-am apucat de stand-up de ce? Pentru că facultatea de Informatică mi-a dat un mare dar: să-mi dau seama că nu sunt pentru asta făcută! Asta nu trebuie s-o fac! Ca o rochie urâtă pe care o pui pe tine. Asta nu trebuie să o port!

În seara asta sunt iconică. Și mama după aceea și-a dat seama că nu trebuie să fac asta, dar m-a ajutat informatica. Cum? La inteligență am mai crescut puțin. Glumele sunt mai logice la mine, mai deștepte.(râde)

Anisia Gafton: “Am făcut și chestionare, sondaje de opinie”

Când te-ai mutat de la Iași la București? Care a fost primul tău job?

Am început cu stand-up direct. Ăsta a fost primul meu job. În Iași am avut alte joburi până să fac stand-up, dar când m-am mutat la București direct stand-up făceam. În Iași cred că am făcut și vânzări, deci vindeam, am făcut și chestionare din astea, sondaje de opinie, am lucrat și la un site, multe până să ajung să fac stand-up.

Cât de complicat a fost să te întreții în București?

Nu am luat-o chiar de jos, câștigasem un concurs, Românii au talent, câștigam ok la vremea aceea. Când m-am mutat în București făceam deja de vreo 2-3 ani stand-up și mă întreținem, era ok, adică nu era vreo nenorocire. Începutul, după facultate, a fost mai greu cu banii, dar după aceea e normal.

Te vedem în emisiunea lui Cabral la Pro TV

Dacă tot urmăriți, dați pe emisiunea Săriți de pe fix, joia de la 21.30, e cea mai bună emisiune de divertisment.

Citește și Anisia Gafton revine pe micul ecran la “Săriți de pe fix”. A obținut jobul după un casting de 5 ore: “Așa sunt eu în general, nu trebuie să joc un rol” EXCLUSIV

Anisia Gafton: “Am mai multe vânătăi decât picioare. Au rămas pe corpul meu ca niște amintiri”

Ai încasat multe vânătăi?

Am mai multe vânătăi decât picioare. Au rămas pe corpul meu ca niște amintiri. Știi cum sunt albumele de familie? Uite, aici eram când eram mică, uite, aici, când am împlinit nu știu ce vârstă,  așa e și la Săriți de pe fix! Uite, aici când eram păpușa Chucky și au luat și forma Săriți de pe fix. Ce să fac dacă sunt cu capul și mă arunc pe toate planurile înclinate? Tind să înclin spre faptul că nu-s sănătoasă așa, dar e o emisiune care mi se potrivește.

Video by Mihai Robu

Urmăriți Impact.ro și pe