Când se căsătorește Anisia Gafton. Artista a spus adevărul și despre premiul de la Pro TV

Badea Violeta 08.01.2023, 15:16

Anisia Gafton este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de stand-up din România. În plus, notorietatea sa a crescut şi mai mult după ce a reușit să câștige „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show difuzat de Pro TV. De curând, aceasta a vorbit despre premiul câștigat, dar și despre căsătoria cu iubitul ei, Serghei. Iată mărturisirile vedetei!

Anunțul făcut de Anisia Gafton despre căsătoria cu Serghei

În vârstă de 38 de ani, îndrăgita actriță de stand-up se poate considera o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Aceasta se bucură de un succes incredibil pe plan profesional, având numeroși fani.

Mulți au văzut-o pe scenă, însă sunt și persoane care au remarcat-o la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show care, de altfel, i-a adus și titlul de regina junglei.

Pe plan personal, blondina se iubește de cinci ani cu Serghei, un tânăr foarte chipeș. Cei doi se înțeleg de minune și au planuri mari împreună. Însă, cei doi nu se gândesc acum la căsătorie, ci mai degrabă la proiectele profesionale pe care le au împreună.

„Serghei este foarte bine, lucrează la proiectul nostru care dorim să fie cât mai bun. Se implică mult în activitatea noastră profesională…atât a mea cât și a lui. De căsătorit ne vom căsători când o să îl cer eu de soț.

Deci nu știu când o să se întâmple acest lucru. De la anul care a venit îmi doresc să fiu sănătoasă și să duc toate proiectele mele pe care le-am început până la capăt și să le dezvoltăm mai bine, adică…stand-up, proiecte cinematografice, de televiziune și ce mai dă Domnul. Îmi doresc să evoluez în acest an și mai mult de atât”, a declarat Anisia Gafton, potrivit celor de la Click!.

Citește și Cui i-a mulțumit Anisia Gafton după ce a câștigat marele premiu la Sunt celebru, scoate-mă de aici. „Iubitul e mândru de mine” (Exclusiv)!

Ce spune Anisia Gafton despre casatoria cu Serghei
Ce spune Anisia Gafton despre casatoria cu Serghei

Câti bani a câștigat Anisia Gafton, de fapt, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Anul trecut, vedeta a câștigat emisiunea-concurs „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.  În presă s-a vehiculat faptul că premiul pus în joc a fost în valoare de 128.000 de euro. Însă, suma reală ar fi cu totul alta.

„Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există. Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă.”, a mai precizat actrița pentru aceeași sursă.

Citește și Prin ce trece Anisia Gafton după ce s-a întors de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Se întâmplă în fiecare noapte!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...