EXCLUSIV

Ce spune Paula Chirilă despre relația cu fostul soț la aproape 5 ani de la divorț: „Nu avem de ce să ne urâm”. EXCLUSIV

Andreea Archip 04.08.2022, 12:52

Paula Chirilă și Marius Aciu și-au încheiat socotelile la notar, în urmă cu aproape 5 ani, dar dau dovadă de maturitate atât în relația dintre ei, cât și în ceea ce privește responsabilitățile pe care le au față de fiica lor adolescentă. Scenaristul are zilnic apeluri video cu Carla, iar comunicarea cu fosta sa parteneră de viață decurge fără probleme, cel puțin asta ne-a mărturisit actrița.

Paula Chirilă, despre relația cu Marius Aciu

Semn că divorțul dintre ei nu a lăsat sechele, Paula și Marius vorbesc deschis despre tot ce are legătura cu fata lor.

„Marius e la Cluj, ei se văd în fiecare zi, pentru că vorbesc pe telefon pe video, au o legătură foarte bună. Și noi avem o relație ok, așa cum trebuie să aibă doi părinți care vor ce-i mai bine pentru copilul lor.

Nu avem ce să împărțim, nu avem de ce să ne urâm, să ne certăm, nu. Eu urăsc chiloțăreala de orice natură ar fi ea, în orice scop, așa că nu e cazul, chiar ne înțelegem”, a declarat, pentru Impact.ro, Paula Chirilă.

Paula Chirila si Marius Aciu
Paula Chirila si Marius Aciu

Paula Chirilă: “Mama e stâlpul casei”

Actrița a beneficiat dintotdeauna de ajutorul necondiționat al mamei sale, ea reușind astfel să își ducă la bun sfârșit toate proiectele profesionale, fie că vorbim de teatru, film sau televiziune. Deși emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena Stars a intrat în vacanță, Paula a prins un un proiect important la Antena 1.

Ea face echipă cu Romică Țociu în cel mai nou sezon Splah! Vedete la apă”, unde au rolul de cuplu comic. Prin urmare, atunci când are deplasări la Bacău unde se filmează emisiunea, fiica ei stă cu bunica.

„Carla rămâne și a rămas întotdeauna cu mama, când eu am fost plecată. Mama e stâlpul casei cum ar veni, e omul pe care m-am bazat și mă bazez întotdeauna și căreia îi mulțumesc și îi sunt profund recunoscătoare, pentru că dacă nu era mama mea să mă ajute, nu știu ce făceam”, ne-a mărturisit vedeta Antenei 1.

Ea a exclus din start ideea de a angaja o bonă, întrucât aflase de multe experiențe urâte, povestite de persoane din anturaj.

„Am o problemă mare cu încrederea în oameni și nu aș fi avut încredere într-o bonă. Nu am avut nicio experiență, dar am văzut foarte multe cazuri și de aceea nici nu mă mai uit la televizor la știri, pentru că sunt empatică și mă emoționează și mă impresionează tot ce văd”, a precizat ea.

Actrița se bucură că fiica ei are parte de îndrumarea mamei sale, iar atașamentul dintre bunică și nepoată este foarte puternic.

„Mama e mama, face parte din familie, știe cum să o crească, în spiritul nostru, în spiritul familiei, așa cum m-a crescut și pe mine. O poate crește și pe Carla la fel de bine, că uite ce bine m-a crescut!”, ne-a spus Paula Chirilă.

Urmăriți Impact.ro și pe