EXCLUSIV

Meseria pe care o avea Paula Chirilă înainte să intre în televiziune. Aşa sigur nu ţi-o închipuiai: „Se întâmpla acum 20 de ani” EXCLUSIV

Gabriela Radu 16.05.2022, 14:27

Paula Chirilă este actriță, dar și om de televiziune cu ștate vechi. În prezent este coprezentatoarea lui Dan Capatos la emisiunea “Xtra Night Show” de la Antena Star, invitat special la “Mireasa – Capriciile iubirii” de la Antena Stars, dar și concurentă la “Te cunosc de undeva”, unde face echipă cu Maria Buză. În viața de zi cu zi, vedeta continua să fie omul pe care apropiații se bazează atunci când au nevoie de injecții.

„Au trecut 20 de ani”

Paula Chirilă a absolvit liceul sanitar, iar în perioada facultății a lucrat ca asistentă medicală la un spital de urgență ca să se poată întreține. Practic, ziua era la cursuri, iar la spital făcea schimb de ture cu colegele ca să poată lucra pe tură de noapte. A fost o experiență extrem de dură pentru ea: pe de o parte pentru că vedea foarte multă suferință în jurul ei, pe de altă parte oboseala acumulată.

Cei patru ani în care a fost cadru medical, au fost însă de ajuns pentru Paula, încât să o determine ca și în viața de zi cu zi să își ajute apropiații când se confruntă cu diverse probleme de sănătate.

“Întotdeauna pun mâna să fac injecții când e nevoie, oricine mă roagă. Le-am făcut injecții prietenilor, colegilor mei care m-au rugat, atât din teatru, cât și din redacție. Nu am nicio problemă să fac injecții intramusculare, intravenoase dacă e nevoie, intradermice. Am muncit într-un spital de urgență, au trecut 20 de ani de când am lucrat acolo ca asistentă”, a declarat, în exclusivitate, pentru impact.ro, Paula Chirilă.

Meseria pe care o avea Paula Chirilă înainte să intre în televiziune. Aşa sigur nu ţi-o închipuiai „Se întâmpla acum 20 de ani” EXCLUSIV

 

“Îi mulțumesc lui Dan Capatos, mă simt extraordinar în emisiune”

Am fost curioși dacă vedeta l-a tratat la nevoie și pe colegul ei de la Xtra Night Show.

“Nu, lui Dan Capatos i-am dat doar o pastilă de gât, care nu prea i-a plăcut pentru că era cu salvie, dar salvia e foarte bună. Pe urmă mi-a mai cerut pentru că a văzut că e eficientă”, ne-a mărturisit Paula Chirilă.

Actrița adăugat că se simte în largul ei în emisiune, ceea ce se și vede. Ea a trecut ușor de la rolul de invitat, la cel de coprezentator.

“Eu și Dan Capatos ne înțelegem foarte bine. Ne știam pentru că înainte să lucrez alături de el, am fost invitată de câteva ori la Xtra Night Show și am avut o chimie foarte bună. Propunerea să mă alătur echipei a venit de la Antena Stars, dar el, probabil, m-a propus. Chiar îi mulțumesc foarte mult pe această cale, pentru că mă simt extraordinar de bine în emisiune, mă încarc cu atât de multă energie.

Uneori lumea mă acuză că râd prea mult, dar nu mă pot abține. Dar cum să nu râd, dacă e ceva amuzant? Așa e și firea mea. Îmi place să râd și să mă bucur de fiecare moment. Și de aceea și arăt atât de tânără, pentru că râd foarte mult”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe