Ce spune Gina Pistol despre nunta ei cu Smiley. ”Va fi cu grătare, dar fără mititei”

Redacția IMPACT 17.03.2020, 20:41
Ce spune Gina Pistol despre nunta ei cu Smiley. ”Va fi cu grătare, dar fără mititei”

Cei din public ar vrea să îi vadă pe Smiley și Gina Pistol cum fac pasul cel mare, înspre o posibilă nuntă. Însă, orice eveniment de acest tip pare să lipsească din planurile de viitor a celor doi. Despre faptul că ar putea sau nu să ajungă în fața altarului, vedeta de la Antena 1 susținea, acum ceva timp, că va fi un moment pe care în mod cert invitații îl vor ține minte.

Ce mărturisiri făcea Gina Pistol despre nunta ei cu Smiley

Declarațiile surprinzătoare de acest fel veneau din partea Ginei Pistol, spre finalul anului trecut. Revenirea pe meleagurile natale, după filmările pentru al treilea sezon al show-ului Asia Express, au făcut-o pe celebra blondină ceva mai grijulie. Legătura specială cu Smiley i-a adus mereu zâmbetul pe buze. De aceea s-a bucurat foarte tare că poate fi alături de omul iubit, deși între ei a fost o distanță de mii de kilometri.

De curând, și artistul a marcat o revenire în țară, din Statele Unite ale Americii. Ar fi trebuit să stea departe de România până în luna aprilie a acestui an. Totuși, evenimentele recente din plan mondial l-au făcut să revină la domiciliu și în izolare. Dacă va avea loc, cu siguranță nunta lor va fi evenimentul anului. Însă, pare că va mai trece ceva timp pânp la acel capitol al poveștii lor de iubire.

Gina Pistol și Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, se iubesc foarte mult, dar nu pare că vor face nunta prea curând. Relația lor a debutat în luna martie din 2017, iar de atunci au petrecut mai multe perioade la distanță. Cei doi pun mare accent și pe cariera fiecăruia, de aceea știu cât e de important să se concentreze când vine vorba de capitolul muncă.

Ce spune Gina Pistol despre nunta ei cu Smiley Va fi cu grătare, dar fără mititei
Smiley și Gina Pistol au o relație de trei ani

„Eu sunt bine așa cum sunt (n.r.: nemăritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar, fără mititei! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, susținea Gina Pistol, într-un interviu, din 2019, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe