Ce planuri de viitor are Smiley cu Gina Pistol. Apropiații l-au dat de gol. Adevărul nebănuit despre relația lor

Diana Radu 07.02.2020, 20:47
Ce planuri de viitor are Smiley cu Gina Pistol. Apropiații l-au dat de gol. Adevărul nebănuit despre relația lor

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri sin showbiz-ul românesc de aproape de trei ani, așa că fanii se așteaptă ca cei doi să-și oficializeze cât mai curând relația. Ce părere are artistul despre o posibilă căsătorie cu Gina Pistol? Apropiații l-au dat de gol.

Ce planuri de viitor are Smiley cu Gina Pistol

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol din martie 2017, iar de atunci și până acum au fost, mai  în glumă sau mai în serios mai multe intenții de a face pasul cel mare către căsătorie. Însă, potrivit unor apropiați ai artistului, acesta nu ar fi pregătit să o ducă la altar pe frumoasa prezentatoare de la ”Asia Express”, de pe Antena 1, chiar dacă o iubește.

”Smiley o iubește pe Gina, ține mult la ea și în ultima vreme sunt foarte apropiați. Este o fată bună, de casă, face mâncare, e cuminte, însă el nu poate trece peste un singur lucru: trecutul ei. Ar vrea ca femeia lui să fie fără pată, ireproșabilă, iar Gina nu a fost chiar cea mai cuminte fată din showbiz.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Impact.

smiley, gina pistol, planuri, nunta
Ce planuri de viitor are Smiley cu Gina Pistol. Sursă foto: Playtech

De asemenea, și Gina Pistol a declarat într-un interviu mai vechi că nu se grăbește să devină mireasă, deoarece îi este foarte bine așa cum este. Vedeta a subliniat însă, că a purtat câteva discuții cu Smiley pe tema căsătoriei, însă nu au ajuns la un numitor comun. Cu toate acestea, Gina știe deja cum ar vrea să arate nunta ei, atunci când va fi pregătită.

”Eu sunt bine cum sunt (n.red nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!”, spunea Gina în 2019, potrivit ciao.ro.

În momentul de față Gina Pistol și Smiley trăiesc iarăși o relație la distanță, deoarece artistul este plecat în America, acolo unde va compune mai multe cântece pentru artiști internaționali. Înainte de această ”despărțire” cei doi au mai trecut printr-una, atunci când Gina Pistol a fost plecată în Filippine pentru a filma, în calitate de prezentatoare, noul sezon al emisiunii Asia Express.

Urmăriți Impact.ro și pe