Surpriză totală la Asia Express! Cum se vor schimba cele șapte echipe de la Antena 1

Diana Radu 14.03.2020, 12:09
Surpriză totală la Asia Express! Cum se vor schimba cele șapte echipe de la Antena 1

Cea de-a cincea etapă a celui mai dur reality show, Asia Expres, le va supune pe cele 7 echipe rămase în concurs la o probă fără precedent. Ediția va fi difuzată duminică pe Antena 1, de la ora 20:00. Află din materialul de mai jos, în avans, despre ce surpriză este vorba.

Surpriză totală pentru echipele de la Asia Express. Ce probă li se pregătește?

În noua ediție de duminică de la Asia Express, sezonul 3 perchile de concurenți care au mai rămas în cursa pe Drumul Comorilor, vor avea parte de un șoc, chiar în timpul competiției. Înainte de a pleca într-o nouă aventură, concurenții vor trebui să trecă de un test de cunoștințe despre coechipierul său, care va demonstra cât de bine își cunosc partenerul. ”Dacă nu va răspunde Cătălin fix ca Adda..a încurcat-o!”, se vor amuza concurenții.

Apoi, concurenții vor pleca în cursă în funcție de punctajul obținut în urma jocului. Precizăm că lista de întrebări a Ginei despre colegul de echipă va fi una lunga și menită să-i pună în dificultate pe concurenți.

asia express, concurenti, surpriza
Surpriză totală pentru echipele de la Asia Express. Ce probă li se pregătește?. Sursă foto: Libertatea

Odată plecați la drum în noua aventură pe Drumul Comorilor, vedetele vor fi puse în fața unei situații dificile chiar din momentul în care ajung la unele dintre punctele de control. Acolo vor descoperi că echipele urmează să fie reconfigurate până la obținerea imunității și doar atunci când coechipierii se vor reuni ca la început se va stabili clasamentul final. Cu alte cuvinte concurenții vor face echipă cu rivalii și își vor lăsa partenerul cu care au pornit la drum în urmă.

Așadar, noua ediție se anunță a fi una destul de interesantă, deoarece telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum fac echipă, de exemplu: Carmen Grebenișan cu Florin Ristei sau Sorin Bontea cu Speak sau Dan Ristei și Răzvan Fodor. Restul combinațiilor inedite de vedete le puteți vedea duminică de la ora 20:00, pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe