Ce spune Delia, după ce a fost acuzată că şi-a făcut lifting brazilian. Jurata de la iUmor nu s-a mai putut abţine

Ioana Bucur 05.03.2021, 08:19

Arată prea bine să fie real, nu? Se pare că asta cred mulți, după ce au văzut cele mai noi fotografii apărute pe conturile de social media ale artistei. Ce spune Delia după ce a fost acuzată că şi-a făcut lifting brazilian. Jurata iUmor nu s-a mai putut abține.

Ce spune Delia după ce a fost acuzată că şi-a făcut lifting brazilian

Delia se bucură de câteva zile de relaxare alături de soțul său, pe plajele superbe din Maldive. Artista, care de câțiva ani își dedică fiecare moment liber antrenamentelor fizice, nu a ezitat să își etaleze corpul sculptat cu atâta muncă. Jurata iUmor trăiește una dintre cele mai bune perioade din carieră, lansând hit după hit și având câte un loc la masa juraților la două dintre producțiile postului Antena 1 – iUmor și X Factor. La 39 de ani, arată mai bine ca niciodată, găsind „rețeta” perfectă pentru a-și menține silueta fără să fie nevoită să renunțe la micile plăceri culinare.

Delia a postat recent câteva fotografii incendiare, făcute în camera de hotel din Maldive, în care apare într-un costum de baie decupat. Imaginile cu posteriorul ei au stârnit, însă, reacții neașteptate din partea cârcotașilor, care i-au asaltat secțiunea de comentarii de pe Instagram cu mesaje în care o acuză că, de fapt, formele ei au fost obținute printr-o operație estetică. Acuzațiile au fost preluate rapid de o parte din presă. Văzând că posteriorul ei a devenit subiect de dezbatere națională, jurata iUmor nu s-a mai putut abține. Ce spune Delia după ce a fost acuzată că şi-a făcut lifting brazilian

„Ce mă?”

Ar fi putut să ignore mesajele și știrile și să se bucure liniștită de vacanță, însă Delia a reacționat vehement după ce a fost acuzată că și-a făcut lifting brazilian. Vedeta a dat un răspuns scurt și cuprinzător, pe InstaStory, redistribuind un colaj foto cu poze în care apare cu posteriorul în 2016 și în 2021, diferența fiind, într-adevăr, uriașă:  „Ce mă? Carbs și workout. Simplu”, a scris Delia. Cu alte cuvinte, ceea ce vedem nu este munca unui chirurg plastician ci a ei, prin sport și o dietă corespunzătoare.

Ce spune Delia, după ce a fost acuzată că şi-a făcut lifting brazilian
Delia în 2016 versus 2021

Vacanță la un pas de tragedie pentru Delia: „Era să cad de pe munte”

Atunci când nu se relaxează pe o plajă exotică, Delia și soțul său, Răzvan Munteanu, își iau porția de liniște făcând drumeții pe munte. O pasiune ce a dus la momente de panică. Jurata iUmor a dezvăluit că, din dorința de a face fotografia perfectă, a fost la un pas de tragedie. Se întâmpla în Austria. Delia s-a abătut de la traseul montan și a insistat să urce până într-o zonă de stânci. Și-a dat seama la ce pericol se expunea abia când era deja prea târziu. Artista ar fi putut să cadă în gol, însă a reușit să scape doar cu câteva julituri și cu o spaimă pe care sigur nu o va uita prea curând.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe