Delia arată mai bine ca niciodată. Cântăreaţa, ipostaza de neratat, în vacanţă

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 28.02.2021, 12:20

Delia arată mai bine ca niciodată. Artista face furori pe plajele din Maldive, unde a fugit într-o escapadă romantică cu soțul ei. Vedeta Antena 1 s-a afișat într-o ipostază de neratat.

Delia, ipostaza de neratat, în vacanţă

Pasiunea pe care Delia și soțul ei o au pentru călătorii în locuri exotice este deja cunoscută de fanii artistei. Cei doi au fugit din nou din România, pentru câteva zile de relaxare în destinația preferată a vedetelor, la începutul acestui an. Cele mai recente fotografii postate de vedeta Antena 1 par să fie făcute în Maldive și sunt absolut spectaculoase. Apă cristalină, plaje imaculate și un resort ce îți taie răsuflarea. În ultimii ani, Delia și-a investit mult din timp și energie în modelarea corpului său, mai ales prin antrenamente fizice riguroase. Nu a renunțat la sport nici măcar în lunile de pandemie, iar rezultatele se văd. Delia arată mai bine ca niciodată și nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu corpul ei. Artista a publicat câteva fotografii ce dovedesc faptul că este într-o formă de zile mari.

Delia și soțul ei au trăit o experiență inedită în această vacanță. Pentru că vremea bună a ținut cu ei, cei doi au putut să se bucure de o noapte petrecută dormind sub cerul înstelat. Cuplul s-a fotografiat într-un pat pus, cel mai probabil, pe terasa camerei în care sunt cazați. Imaginile au făcut deliciul celor care îi urmăresc activitatea din mediul online, care au răsplătit-o cu zeci de mii de reacții: „Cea mai cool artistă de la noi”, „Superb”, „Nici nu sunt geloasă!”, „Splendoare în aer liber”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de fani.

Delia arată mai bine ca niciodată
Delia, imagini din excursia în Maldive

Momente de panică în excursie: „Era să cad de pe munte”

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt și împătimiți ai drumețiilor pe munte. Această pasiune a dus la momente de panică pentru artistă, care a dezvăluit într-un interviu că, din dorința de a face fotografia perfectă, a fost la un pas de tragedie. Se întâmpla în Austria. Delia s-a abătut de la traseul montan și a insistat să urce până într-o zonă de stânci. Și-a dat seama la ce pericol se expunea abia când era deja prea târziu. Artista ar fi putut să cadă în gol, însă a reușit să scape doar cu câteva julituri și cu o spaimă pe care sigur nu o va uita prea curând.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...