Delia, dată de gol de Horia Brenciu chiar de ziua ei. Cântăreaţa e pregătită să devină mamă? „Când cântăm la botez?”

Stan Filon 08.02.2021, 20:10
Delia, dată de gol de Horia Brenciu chiar de ziua ei. Cântăreaţa e pregătită să devină mamă? „Când cântăm la botez?”

Delia Matache a primit un mesaj care ar putea anunța o veste mare! Cântăreața ar putea fi însărcinată și ar putea deveni mamă chiar anul acesta, dacă este să ne luăm după comentariul postat de bunul său prieten, îndrăgitul Horia Brenciu.

Delia a fost dată de gol de Horia Brenciu chiar de ziua ei?

Delia Matache a împlinit pe 7 ianuarie vârsta de 39 de ani. A fost o petrecere restrânsă, la ea acasă, unde s-a bucurat alături de familia sa. Petrecerea a fost limitată, probabil, de restricțiile impuse în pandemia de coronavirus. Ei bine, restricțiile nu au fost însă impuse și pe Internet, acolo unde întreaga masă de fani ai blondinei s-a îngrămădit să o felicite.

A primit felicitări de la oameni simpli, până la vedete de tot felul. Printre aceștia s-a numărat și bunul său prieten Horia Brenciu, care i-a făcut însă o urare care ne-a pus pe gânduri. Acesta a postat o fotografie în care Delia se prefăcea că este însărcinată, iar solistul i-a urat următoarele: ”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, a scris Horia Brenciu pe contul de Instagram.

Delia a fost data de gol de Horia Brenciu chiar de ziua ei
Delia a fost data de gol de Horia Brenciu chiar de ziua ei

Ce spune Delia despre ideea de a deveni mamă

Încă nu știm cum a reacționat, de fapt Delia deoarece este destul de sătulă despre acest subiect, despre care a vorbit în nenumărate rânduri. În interviuri mai vechi, atât Delia, cât și mama ei, susțineau că este o întrebare foarte deplasată pe care poți să o adresezi cuiva, atâta timp cât nu-i cunoști istoricul medical.

Artista nu a spus niciodată însă că ar avea o problemă medicală, ci a lăsat impresia că nu vrea să devină mamă, mai ales de când este mătușă.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața, pentru revista Unica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...