Imagine de infarct cu Delia. S-a fotografiat goală, acoperită doar cu puțină spumă, la 39 de ani

Iancu Andreea 20.02.2021, 19:25

Delia este un artist complet. Talentată, lipsită de inhibiții și în permanentă legătură cu fanii săi, cântăreața nu ezită să șocheze cu fiecare apariție a sa. Recent, vedeta a postat o imagine de infarct pe internet, care a pus pe jar urmăritorii. Delia s-a fotografiat goală, acoperită doar de puțină spumă, dovedind că și la 39 de ani vedeta arată demențial.

Imagine inedită, în care Delia apare goală, pe internet

Frumoasa blondină este o femeie extrem de sexy, care la 39 de ani afișează un trup de invidiat. Deși este cunoscută pentru faptul că este o gurmandă, Delia reușește să compenseze poftele culinare cu sportul și o viață activă. Jurata X Factor obișnuiește să călătorească mult împreună cu soțul său Răzvan și nu ezită să iasă la sesiuni de alergare sau să facă mișcare chiar la ea acasă. Vedeta are amenajată propria sală de fitness în apartamentul din Capitală. Acesta este și motivul pentru care artista arată atât de bine.

Împătimită a vacanțelor peste hotare, Delia postează zilnic imagini și clipuri video în care împărtășește cu fanii săi locurile minunate pe care le vizitează. Aflată de curând în Dubai, într-o excursie în care și-a luat inclusiv mama, Delia s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, care lăsa să îi dezvăluie trupul, în spatele unui strat de spumă. După o baie relaxantă, între baloane de săpun, senzuala artistă a postat imaginea din baia hotelului pe contul său de Instagram. Lipsită de inhibiții și mereu sigură pe sine, Delia a demonstrat încă o dată că se simte bine în pielea sa.

Delia, goală, pe contul său de Instagram
Delia, goală, pe contul său de Instagram

Vacanță cu peripeții, în Austria

Delia și Răzvan, soțul său, au parte de cele mai frumoase concedii, călătorind în lungul și latul lumii ori de câte ori au puțin timp liber. Astfel, aceștia încearcă să exploreze cât mai multe colțuri ale mapamondului, învățând despre culturi diferite și inspirându-se din viețile altor popoare. Totuși, vacanțele nu sunt lipsite de evenimente mai puțin plăcute, iar unul dintre acestea a fost trăit de vedetă cu sufletul la gură. Delia a fost foarte aproape de un accident care i-ar fi putut pune viața în pericol, în timp ce se afla într-o vacanță în Austria. Un traseu montan, de la care s-a abătut pentru câteva poze, ar fi putut să o coste scump pe frumoasa vedetă.

Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii, povestea Delia Matache în cadrul unui interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe