Ce spune culoarea ojei despre personalitatea ta. Negru e culoarea șefelor

Andra Daoud 05.05.2022, 15:12
Ce spune culoarea ojei despre personalitatea ta. Negru e culoarea șefelor

Femeile acordă o atenție deosebită aspectului fizic, iar o manichiură impecabilă este ca o carte de vizită pentru doamne și domnișoare. Fie că preferă unghiile scurte sau lungi, în culori tari sau potolite, pentru multe femei manichiura face parte din rutina de înfrumusețare. Ce ai zice dacă ți-am spune că nuanța pe care alegi să o porți pe unghii spune multe despre personalitatea ta?

Culoarea unghiilor îți trădează personalitatea

Nuanțele pe care alegem să le purtăm pe unghii denotă trăsături de caracter la care nici nu te-ai gândi. Nu ne asortăm oja doar cu sezonul și cu ținuta, ci și cu personalitatea, iar culoarea pentru care optăm într-o anumită perioadă ne poate caracteriza perfect. Iată ce semnificație au cele mai populare nuanțe de ojă și ce spun despre personalitatea celei care le poartă!

Alb

Femeile care își fac unghiile albe dau dovadă de bună organizare și logică. În plus, le place să fie independente și au gusturi rafinate. Nu gestionează însă prea bine dezamăgirile și au așteptări mari în general. În ciuda acestor fapte, au o putere mare de autocontrol și dau dovadă de maturitate în orice situație.

Negru

Femeile care aleg ojă neagră inspiră putere și autoritate și sunt potrivite pentru a conduce. Negrul este, de asemenea, asociat cu misterul, așa că doamnele și domnișoarele care optează pentru ojă neagră nu lasă pe oricine să le cunoască îndeaproape. Dau dovadă de stăpânire de sine și pot avea și laturi creative, însă pe acestea le scot la iveală destul de greu.

Nude/maro

Femeilor cărora le plac nuanțele naturale de ojă le place, de asemenea, stabilitatea. Tonurile de maro oferă o senzație de căldură, iar persoanele care preferă aceste nuanțe pe unghii pun mare preț pe loialitate. Reușesc să își păstreze calmul în orice situație, însă sunt extrem de deschise și directe și nu se dau în lături de la a spune adevărul.

Ce spune culoarea ojei despre personalitatea ta. Negru e culoarea sefelor
Ce spune culoarea unghiilor despre personalitate

Roz

Oja roz denotă eleganță și stil, dacă vorbim despre tonuri deschise, discrete. Rozul puternic transmite mesajul că ești dornică de distracție și cu chef de viață. De asemenea, culoarea roz transmite multă energie pozitivă și un sentiment de siguranță.

Mov/albastru

Nuanțe reci, movul și albastrul denotă sensibilitate atunci când sunt purtate pe unghii. Aceste femei sunt empatice, se gândesc mult la cei din jurul lor și sunt gata să intervină pentru păstrarea armoniei sau restabilirea echilibrului. Albastrul denotă răbdare și încredere, în timp ce movul trădează o fire creativă.

Roșu/portocaliu

Nuanțele calde de roșu și portocaliu descriu personalități energice și pasionale. Femeilor care își fac unghiile cu aceste culori le place să fie în pas cu moda, dar le place să existe și o doză de dramatism în viața lor. Îmbină perfect munca și distracția și nu își ascund niciodată sentimentele, fie ele pozitive sau negative. Le place să trăiască clipa și ies ușor în evidență atunci când sunt într-un grup.

Urmăriți Impact.ro și pe