Ce sport face Ana de Armas, actriţa care a cucerit întreaga lume cu frumuseţea sa. Puţine femei practică aşa ceva

Elena Avramescu 02.07.2022, 18:57

Ana de Armas este o cunoscută actriță din Cuba, care a avut un rol important anul trecut în ultimul film din seria ”James Bond”, iar în 2022 urmează să fie protagonista unei pelicule despre viața lui Marilyn Monroe, numită „Blonde”.  În vârstă de 34 de ani, Ana de Armas a devenit una dintre cele mai importante actrițe de la Hollywood în ultima vreme.

Sportul practic de Ana de Armas, neobișnuit pentru femei

Actrița a atins un punct de maturitate fizică și psihică din care profită la maximum de aventura ei de la Hollywood. De la sosirea ei peste hotare în urmă cu opt ani, actrița a dat dovadă de o manifestare impresionantă, notează Marca.

De-a lungul timpului, pentru Ana de Armas a devenit o obișnuință să fie prezentă constant în sălile de sport, antrenându-se intens. Cubaneza practică kickboxing și urmează o dietă cu scopul de a-și modela silueta, în funcție de rolul pe care îl are de jucat. Dacă în urmă cu câteva luni o puteam vedea în cel mai recent James Bond, actrița s-a pregătit temeinic să semene cu cea a neuitatei Marilyn Monroe, într-o producție Netflix intitulată „Blonda”.

Ana de Armas
Ana de Armas in Blonde

După cum a raportat revista Women’s Health, Ana de Armas a început să practice kickboxing înaintea oportunității sale în „007: No Time to Die”, care a avut premiera în 2021. Un sport care îi permite actriței să lucreze la coordonarea ei, pe lângă îmbunătățirea tonusului fizic.

Cu toate acestea, pentru rolul Paloma, un contact al personajului interpretat de Daniel Craig, abia a avut trei săptămâni de pregătire, potrivit presei specializate în sport și alimentație. Ana de Armas folosește psihonutriția pentru a evita aportul necontrolat de alimente și că emoțiile nu pot domina dieta ei. Un regim bazat pe produse echilibrate și sănătoase.

Women’s Health evidențiază faptul că actrița adaugă, pe lângă dietă și exerciții fizice, și câteva tehnici precum yoga. Nu numai atât, dar este obișnuită să folosească zilnic produse pentru îngrijirea pielii, precum cremele hidratante, precum Gua Sha, cu scopul de a-și menține fața sănătoasă.

Ana de Armas a plecat din America de Sud imediat după ce a devenit majoră, în 2007, atunci când a ajuns la Madrid, jucând într-un serial care a avut mare succes în Spania, ”El internado”. Însă după 7 ani a luat o decizie radicală și a plecat în Statele Unite ale Americii, cu scopul de a-și încerca norocul la Hollywood, decizia fiind extrem de inspirată, pentru că Ana de Armas a ajuns una dintre cele mai apreciate actrițe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...