Cine este Ana de Armas, tânăra cu origini pe două continete care l-a fermecat pe Ben Affleck

Daria Petrescu 24.11.2020, 18:47
Cine este Ana de Armas, tânăra cu origini pe două continete care l-a fermecat pe Ben Affleck

Ben Affleck și actrița Ana de Armas trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra este cu 16 ani mai tânără decât celebrul actor, însă formează unul dintre cele mai interesante cupluri .  Deși au încercat să fie discreți cu viața lor personală, cei doi nu au scăpat de paparazzi și au fost surprinși în timp ce se sărutau pe aeroportul din Cuba. Cine este, de fapt,  Ana de Armas, tânăra cu origini pe două continete care l-a fermecat pe Ben Affleck

Ana de Armas, sexy actrița cubanezo-hispanică

Ben Affleck a fost surprins mai îndrăgostit ca niciodată și bucurându-se de compania noii sale cuceriri. S-a întâmplat asta, la doar trei săptămâni de la divorțul de Jennifer Garner. Atunci acesta spunea că actrița este regretul vieții lui, însă se pare că a trecut repede peste despărțire. Astfel că, la scurt timp, Ben a fost fotografiat sărutându-se cu superba Ana de Armas, pe aeroportul din Cuba. S-a întâmplat asta  înainte de a se îmbarca într-un avion privat, după cum a precizat publicația People.

Ana de Armas este o actriță pe val. Este noua fată Bond Ana de Armas, una dintre cele mai apreciate apariții.  Are 31 de ani și este extrem de sexy. „Categoric se întâlnesc”, a declarat o sursă publicației People

Ana de Armas

Prima expu­nere publică a cuplului Affleck-de Armas a fost în vacanţa lor romantică din martie, petrecută în Costa Rica. S-a spus că expunerea lor a fost atât de amănunțită, încât mulți au considerat că este o strategie de PR. Aceasta ar fi fost făcută în campania de promovare a thriller-ului erotic Deep Waters (2021) pe care o pregătesc.

De altfel, n-ar fi pentru prima dată când personajele princi­pale ale unei pelicule care se vrea de succes ar mima fericirea în doi de dragul carierei. De altfel, nici Ben nu s-ar afla la pri­ma lui îndrăgostire adevărată pe platourile de filmare. S-a mai întâmplat cu fostele lui iubite.

Cine este Ana de Armas

Actrița cubaneză  are 31 de ani și este noua fată Bond. Ea a fugit din Cuba comunistă să devină vedetă de cinema. Datorită bunicilor, care sunt spanioli, ea a obţinut un paşaport când a împlinit 18 ani şi s-a mutat la Madrid, având în geantă numai 200 de dolari.

“Simţeam că vreau mai mult. Am fost mereu ambiţioasă. Desigur, la acea vreme nu ştiam că 200 de dolari nu înseamnă nimic, fiindcă în Cuba însemna mult.

Le-am spus părinţilor că mă voi întoarce când voi termina banii. Bineînţeles că acest lucru nu s-a întâmplat. Banii mi s-au terminat într-o săptămână, dar nu m-am întors. A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”, a povestit vedeta, care joacă rolul fetei Bond în noul film din seria cu agentul 007.

Despre noua serie James Bond

Ana de Armas s-a alăturat distribuţiei viitorului episod din saga agentului 007, relatează ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.După spectaculoasa apariţie a actorului spaniol Javier Bardem în rolul personajului negativ din „Skyfall”(2012) al seriei James Bond, au avut loc schimbări.

Este vorba de actriţa cubanezo-hispanică Ana de Armas, noua „Bond Girl”, potrivit anunţului făcut joi de regizorul american Cary Fukunaga, într-un eveniment transmis online din Jamaica.

Urmăriți Impact.ro și pe