Ce se întâmplă cu trupa Bere Gratis după perioada grea din pandemie. Miță a făcut anunţul. VIDEO

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 26.07.2021, 18:52
Ce se întâmplă cu trupa Bere Gratis după perioada grea din pandemie. Miță a făcut anunţul. VIDEO

Mihai Georgescu, cunoscut ca Miță de la Bere Gratis, a dezvăluit într-un interviu pentru Impact.ro ce se întâmplă cu trupa după perioada grea din pandemia de coronavirus. Artistul a spus și care consideră că este secretul unei căsnicii solide, în contextul în care mariajul său cu Liana Stanciu este admirat de multă lume.

Ce se întâmplă acum cu trupa Bere Gratis

După ridicarea celor mai multe dintre restricțiile ce fuseseră impuse din cauza pandemiei de coronavirus, Miță de la Bere Gratis a dezvăluit că au început evenimentele. Deși nu la fel ca pe vremuri, ajunge să se întâlnească cu publicul.

”Abia m-am întors din vacanţă. Am început evenimentele, nu rupem scenele, dar există. Ne-am reîntâlnit cu publicul, se vede că oamenilor le-a fost dor de muzică, de live, le-a fost dor să fim împreună. Suntem liniştiţi, împăcaţi, să sperăm că perioadă grea a trecut şi că de acum începem să readucem lucrurile la normal”, a spus Mihai Georgescu.

Când va lansa Bere Gratis o nouă melodie

De asemenea, Miță de la Bere Gratis a anunțat că trupa va lansa o melodie nouă foarte curând și că va fi vorba despre o colaborare. Artistul a adăugat că nu se poate ști de pe acum dacă va fi un hit sau nu, pentru că asta va hotărî publicul.

”O să lansăm o piesă nouă peste o lună jumate, o să fie o colaborare. O să fie mai multe piese în perioada următoare, am lucrat mult, am fost inspiraţi. Mergem înainte. O să fie un şir de colaborări, sper să fie totul bine. Publicul va decide care va fi piesa de succes”, a spus el.

Miță de la Bere Gratis, despre secretul unei căsnicii solide

Mihai Georgescu, în vârstă de 41 de ani, și Liana Stanciu, în vârstă de 50 de ani, sunt căsătoriți de aproximativ două decenii și au împreună o fiică, Teodora, în vârstă de 15 ani. În ciuda succesului său în plan personal, artistul nu știe care ar putea fi secretul unei căsnicii solide. Are, însă, o presupunere.

“Nu ştiu! Dacă l-aş şti l-aş spune tuturor. Mai repede găsesc secretul în a compune un hit sau o piesă mare decât secretul unei căsnicii. Cred că e important ca ambii să lase de la ei. Cred că ceea ce este comun este ţelul fiecărei relaţii. Trebuie să ai un numitor care să te conducă în aceeaşi direcţie. Dacă unul vrea vacanţă şi altul casa e cam greu”, a mai spus Miță de la Bere Gratis pentru Impact.ro.

De cealaltă parte, soția lui are o părere similară cu privire la secretul pentru o căsnicie solidă. Liana Stanciu consideră că nu există un astfel de secret și a explicat că atât ea, cât și partenerul ei încearcă să nu se enerveze simultan și să comunice cât mai mult.

”Într-adevăr, sunt zile când vorbim mai mult la telefon. Cred că cel mai important este să avem grijă să nu uităm cât de importanţi suntem unul pentru celălalt şi cât de norocoşi suntem că ne avem”, spunea Liana Stanciu în decembrie 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...