Cum arată astăzi Miță de la Bere Gratis. S-a schimbat mult în ultimul an

Ana Anitoiu 18.01.2021, 19:23

Mihai Georgescu, alias ”Miță” de la trupa Bere Gratis, s-a schimbat mult în ultimul an, ce a fost marcat de pandemia de coronavirus și de măsurile de restricție ce au fost impuse din această cauză. Artistul a apărut într-o fotografie pe care soția lui, prezentatoarea de radio Liana Stanciu, a publicat-o recent pe internet, cu întreaga lor familie.

Cum arată astăzi Miță de la Bere Gratis

Se pare că de la începutul pandemiei de coronavirus, Miță de la Bere Gratis s-a îngrășat cu câteva kilograme. Soția lui a publicat o fotografie ce a fost făcută la un botez la care cei doi au fost nași. ”Nu știu pe care Mihail il iubim mai mult. Pe Finuțul sau pe Nașu”, a scris Liana Stanciu în descrierea imaginii pe care a publicat-o duminică pe internet.

În fotografie, Mihai Georgescu apare într-o biserică, îmbrăcat elegant, în negru și gri, cu un fular la gât. În schimb, fetele din viața lui – soția și fiica, apar îmbrăcate în roșu. Toți trei au zâmbit încântați la cameră, semn că au trăit un moment foarte frumos. La vârsta de 15 ani, fiica artistului, Teodora, este o adevărată domnișoară.

Cum arata astazi Mita de la Bere Gratis. S-a schimbat mult in ultimul an
Mita de la Bere Gratis, alaturi de familia si finul lui

Ce a dezvăluit Miță de la Bere Gratis despre fiica lui

În luna iulie a anului trecut, Miță de la Bere Gratis a făcut câteva dezvăluiri despre fiica lui. Artistul crede că Teodora este mai talentată decât el și că a început să cânte de la vârsta de doi ani, când a învățat-o ”Nessun Dorma”. ”Era foarte haioasă”, și-a amintit el. Mihai Georgescu și-a descris mica domnișoară drept ”sufletistă” și ”un personaj jovial”, cu ”inima bună”:

”Este destul de complicat să îți înveți propriul copil să cânte, dar niște sfaturi sau trucuri poți să îi recomanzi. I-am spus, de exemplu, că orice piesă cântă, să pună în evidență maniera piesei. Ne place foarte mult să ne uităm împreună la filme, să facem muzică și sport împreună și aproape zilnic lecții, pentru că fără școală, creierul este mult mai sărac. Artistul trebuie să aibă școală!”, a spus Miță de la Bere Gratis pentru Click.

Miță de la Bere Gratis, foc și pară după ce Dan Bittman a fost atacat

În luna octombrie a anului trecut, Miță de la Bere Gratis i-a luat apărarea lui Dan Bittman. Solistul trupei Holograf a făcut mari valuri după ce a spus că nu mai poate trăi în ”condiţiile degradante” ce au fost impuse după izbucnirea pandemiei de coronavirus. Bittman a precizat atunci că numărul mare de pacienți cu COVID-19 a fost ”scos din burtă” de către autorităţi.

„Eu susţin că poporul acesta a înţeles când au fost inundaţii, când au murit pe capete la COLECTIV, când au reconstruit Spitalul M. Curie, când au căzut betoane peste oameni în „77 etc, etc. Pentru şi peste toate am trecut cu iubire. Nu vreţi să rezolvăm tot aşa şi cu COVIDUL? La fel. Fără sminteală. Căci fiecare dintre noi spune soţiei, soţului, mamei, tatălui, copiilor, bunicilor: «Şi n-am iubit pe nimeni/ Aşa cum te-am iubit pe tine!» P.S.: Şi eu am stat în casă. Şi eu port mască. Şi eu am copilul la şcoală. Şi eu am tată vârstnic. Şi eu am rămas fără loc de muncă”, a transmis Mihai Georgescu, într-o scrisoare deschisă către ”o Românie în pragul smintelii“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...