Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său. Decizie surprinzătoare

Ioana Bucur 08.06.2021, 10:32
Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său. Decizie surprinzătoare

Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin momente cumplite. La doar un an după scandalul uriaș în care a fost implicată fiica lor, a venit rândul lui Fulgy să ajungă pe mâna oamenilor legii. Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său. Decizie surprinzătoare a tinerei.

Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său

Istoria parcă se repetă în familia Clejanilor. Dacă, în 2020, Margherita era prinsă de oamenii legii că urcase la volan sub influența substanțelor interzise, în 2021 a venit rândul fratelui ei, Fulgy, să ajungă în exact aceeași ipostază. De câteva zile, băiatul lui Ioniță și Viorica este nelipsit din atenția publică. Pentru prima oară, cei doi artiști au vorbit despre problemele copiilor lor.

Viorica de la Clejani a dezvăluit ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său. Se pare că tânăra a ales să stea departe de subiect, concentrându-și toată atenția și energia asupra magazinului ei de haine.

„Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani.

Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său
Viorica si Ionita de la Clejani alaturi de copiii lor, Margherita si Fulgy

„Și-a atins scopul și se oprește”

Vizibil dezamăgit de informațiile ce au ajuns în spațiul public, Ioniță de la Clejani a încercat să explice comportamentul haotic al fiului său. Artistul a spus că Fulgy s-a inspirat din reality show-urile pe care le urmărește și a vrut să se promoveze pe modelul idolilor săi din străinătate – Cardi B, familia Kardashian și Snoop Dogg. Și ar fi reușit din plin, având în vedere că se vorbește despre el pe toate posturile TV și în toate publicațiile media. Ioniță a dezvăluit că acum, văzându-se cu scopul îndeplinit, tânărul își va „relua activitatea”.

„El de două-trei zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. Fulgy nu e internat. Locuiește singur, e ok. I-am pus stop, că și-a atins scopul. Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi”, a spus Ioniță de la Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...