Ce se întâmplă cu Daniel Bodnar, activistul de mediu care a suferit un accident rutier grav. Ipoteza înfricoșătoare avansată de medici

Cristian Cojocaru 19.01.2021, 19:48
Ce se întâmplă cu Daniel Bodnar, activistul de mediu care a suferit un accident rutier grav. Ipoteza înfricoșătoare avansată de medici

Un grav accident rutier s-a petrecut noaptea trecută în județul Suceava, implicat fiind activistul de mediu, Daniel Bodnar. În urma accidentului, acesta a suferit răni grave și dus la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat într-un grav accident rutier

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie, în raza comunei Sucevița din județul Suceava, a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu rănirea pasagerului și al șoferului. În accident este implicat cunoscutul Daniel Bodnar, bărbatul care luptă împotriva exploatării ilegale din domeniul forestier. În mașină se mai afla și prietenul acestuia, Dani Ghinghilschi care se afla la volanul mașinii.

Potrivit declarației Poliției, accidentul rutier s-a produs la aproximativ două ore după miezul nopții pe raza comunei Sucevița. Oamenii legii au mai afirmat faptul că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, lucru care a dus la pierderea controlului volanului. Mașina s-a izbit de un gard după care s-a răsturnat într-un șanț.

În vârstă de 24 de ani, șoferul mașinii Dani Ghinghiloschi a fost și cel care a sunat la numărul unic de urgență după ce s-a produs accidentul. Acesta a suferi mai multe contuzii și a fost necesar transportul cu o ambulanță la Spitatul Județean Suceava al celor două victime implicate în accident.

Cei care l-au examinat pe Bodnar au venit cu o ipoteză cutremurătoare
Cei care l-au examinat pe Bodnar au venit cu o ipoteză cutremurătoare

A devenit ținta hoților de lemne

Potrivit medicului urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al unității spitalicești, Daniel a suferit „o fractură de coloană lombară, paraplegie şi fractură complexă la o gleznă”, victima acuzând că nu își mai poate simți picioarele. Cei care l-au examinat pe Bodnar au venit cu o ipoteză cutremurătoare pentru el și familia lui, spunând că ar putea rămâne paralizat. Acesta a fost transportat la Spitalul de Neurochirugie din Iași.

Bărbatul este unul dintre cei mai cunoscuți activiști din România și cel mai cunoscut la nivelul județului Suceava pentru lupta sa împotriva hoților de lemne. Fanii lui sunt de părere că accidentul ar fi fost unul provocat pentru că în ultimul an a fost atacat de mai multe ori de către hoții de lemne însă nu există nici o dovadă care să ateste acest lucru. Daniel Bodnar și-a trimis atât soția cât și fiica să locuiască în Austria de teamă să nu pățească ceva din cauza amenințărilor pe care aceste le tot primește.

Mai mulți simpatizanți au scris comentarii de susținere pentru Bodnar.

„Doamne, sperăm să nu fie aşa grav dar mai ales sperăm să nu fie ceea ce gândim cu toţii un accident premeditat . Dumnezeu să l ajute să depăşească acest moment , sănătate îi doresc din toată inima!”, a fost unul dintre comentarii la o postare pe Facebook.

„Pe bune? Chiar asa o naţie de criminali? Era evident că i se va orchestra ceva mai ales că a arătat cât de implicate sunt organele de control. Acum să ne rugăm să nu fi luat ceva Covid de la Suceava şi să facă complicaţii.”, a scris un al susținător al său.

Urmăriți Impact.ro și pe