Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu, după ce a dispărut din spațiul public. Care este starea de sănătate a artistului

Badea Violeta 08.10.2021, 16:24
Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu, după ce a dispărut din spațiul public. Care este starea de sănătate a artistului

Vești noi despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Conform ultimelor informații, artistul se află acasă și se simte tot mai bine. Amintim că celebrul cântereț de muzică populară a stat internat aproximativ două săptămâni pentru investigarea şi rezolvarea unor probleme cardiace.

Cum se simte Benone Sinulescu acum

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, a trecut prin momente cumplite după ce a fost găsit inconștient în urmă cu câteva săptămâni în locuința lui. La vremea aceea, artistul a ajuns pe mâna medicilor, iar aceștia au depistat că artistul a avut arterele înfundate.

Cu toate că doctorii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate, îndrăgitul cântăreț de muzică populară și-a revenit și a fost externat. Acum, artistul se află acasă și urmează un tratament medicamentos pentru a se recupera după problemele avute în luna iulie a acestui an.

„Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă […].Totul spre bine și mă bucură tare mult […] Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a spus Nicolae Datcu, prietenul foarte bun a lui Benone Sinulescu, conform celor de la Antena Stars.

Amintim că artistul a leșinat pe data de 8 iulie și a fost internat de urgență la Spitalul Județean Arad. Soția lui Benone Sinulescu a spus că starea de sănătate a lui este una foarte bună. Ea le-a cerut cadrelor medicale să nu divulge informații în ceea ce privește starea de sănătate a artistului.

Starea de santate a lui Benone Sinulescu
Starea de santate a lui Benone Sinulescu

„Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian”

Din fericire, Benone Sinulescu se reface pe zi ce trece. Soția artistului a precizat că starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună. De asemenea, femeia a declarat că solistul de muzică populară are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă și îți petrece timpul ieșind în grădină la plimbare. Mai mult, artistul ascultă muzică clasică aproape toată ziua, preferatul său fiind Luciano Pavarotti.

„Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă injure lumea pe mine, dar el să se facă bine! Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua.

Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian.”, a spus soția lui Benone Sinulescu, citată de Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe