EXCLUSIV

Soţia lui Benone Sinulescu l-a dat de gol. Ce muzică ascultă cântăreţul toată ziua. Nu, nu e populară (exclusiv)

Nicu Stan 08.09.2021, 11:28
Soţia lui Benone Sinulescu l-a dat de gol. Ce muzică ascultă cântăreţul toată ziua. Nu, nu e populară (exclusiv)

Soția lui Benone Sinulescu a dezvăluit ce face artistul toată ziua în casă. Acesta ascultă muzică, nu populară, fapt care o exasperează pe soția lui. Benone Sinulescu se simte mai bine cu fiecare zi care trece, astfel că artistului i-a revenit cheful de viață.

Cum se mai simte Benone Sinulescu. Artistul și-a exasperat soția cu muzica pe care o ascultă

Benone Sinulescu se simte tot mai bine, iar soţia sa, Elena, a dezvpluit că acesta ascultă mai toată ziua muzica lui Luciano Pavarotti. Starea de sănătate a lui Benone Sinulescu este din ce în ce mai stabilă. Declarațiile soției vin la două luni de la cumpăna pe care a traversat-o soţul ei.

La începutul lunii iulie, Benone Sinulescu a fost internat de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, unde celebrul cântăreț a stat preţ de aproape două săptămâni pentru ca medicii să îi rezolve problemele cardiace pe care acesta le avea.

Benone Sinulescu asculta toata ziua muzica
Benone Sinulescu asculta toata ziua muzica

Au trecut două luni de când Benone Sinulescu a ajuns la spital

La două luni de la acel moment, soția sa Elena a decis să vorbească despre cum își petrece cântărețul timpul.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare.

Benone Sinulescu își recapătă puterile

Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

De asemenea, soția artistului precizează că de îndată ce revenirea va fi completă, va anunța public acest lucru, însă până atunci veghează cu multă atenţie asupra lui, impunându-i să nu vorbească cu nimeni, nici măcar la telefon.

Ce muzică ascultă Benone Sinulescu

“Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă injure lumea pe mine, dar el să se facă bine! Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua.

Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian”, a adaugat Elena Sinulescu.

Cum îl tachinează Elena Sinulescu pe marele artist

În plus, Elena Sinulescu spune că-l tachinează des pe seama faptului că Benone Sinulescu îşi doreşte să revină pe scenă.

”Îi spun că seamănă din ce în ce mai mult cu Gică Petrescu. Că şi ăla a cântat până târziu. Se mai supără el, dar îi şoptesc cu drag că vrea să fie la fel de matusalemic ca şi Gică. Râde cu mine şi-mi spune că o să văd eu ce şi cum!”, a mai declarat Elena Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe