EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu după ce a aflat că nu mai poate cânta. Soţia artistului, dezvăluire tristă EXCLUSIV

Carmen Andrei 19.08.2021, 17:26
Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu după ce a aflat că nu mai poate cânta. Soţia artistului, dezvăluire tristă EXCLUSIV

La aproape o lună și jumătate de când marele artist de muzică populară Benone Sinulescu a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, cu probleme cardiace, starea sa de sănătate este bună. Dar, spre dezamăgirea fanilor, nu sunt șanse ca Nea Beni să revină, în concerte, anul acesta: ”Solistul este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat cu un alt necaz, cu o infecție urinară, pentru care a trebuit să ia antibiotice”, au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru impact.ro.

Soția lui Benone Sinulescu, vestea care a întristat toți fanii. Ce se întâmplă cu artistul

Benone Sinulescu nu a acordat nicio declarație, după externare, însă, apropiații acestuia susțin, în exclusivitate pentru impact.ro, că starea sa de sănătate este acum mult mai bună. Nu însă suficient de bună încât marele artist să revină pe scenă, în concerte, în acest an.

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor. Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, ne-au spus apropiați ai familiei artistului.

Benone Sinulescu si Elena, sotia sa
Benone Sinulescu si Elena, sotia sa

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu: ” Nu şi-a pierdut vocea, îmi cântă des prin casă”

Elena, soția lui Benone Sinulescu, ne-a dat și ea câteva vești bune, săptămâna trecută.

”Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva. Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”,  a declarat ea, pentru impact.ro.

Elena Sinulescu a mai adăugat: ”Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”.

Benone Sinulescu a refuzat internarea, după ce a căzut în casa din Bârzava

Ce s-a întâmplat, luna trecută, cu Benone Sinulescu.

”În dimineața zilei de joi, 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Bârzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, scria Elena Sinulescu, pe pagina de Facebook a soțului său.

Urmăriți Impact.ro și pe