EXCLUSIV

Ce face Benone Sinulescu prin casă după ce s-a externat din spital. E o surpriză și pentru soție (exclusiv)

Nicu Stan 03.08.2021, 08:29
Ce face Benone Sinulescu prin casă după ce s-a externat din spital. E o surpriză și pentru soție  (exclusiv)

Ce face Benone Sinulescu prin casă după ce s-a externat din spital. E o surpriză și pentru soție. Celebrul artist are probleme de pe data de 8 iulie, zi în care a fost găsit inconștient în casă. De atunci viața artistului s-a schimbat total. Cu ocazia îmbolnăvirii s-au făcut remarcați impresarul Ionuț Pavel, dar și soția lui Benone sinulescu, doamna Elena.

Starea lui Benone Sinulescu, mai bună de la o zi la alta. ”Mănâncă singur, se plimbă prin grădină”

S-a aflat ce face Benone Sinulescu prin casă după ce s-a externat din spital. Artistul a surprins-o chiar și pe soția sa, Elena Sinulescu.

Viața lui Benone Sinulescu s-a schimbat de pe data de 8 iulie, zi în care a fost găsit inconștient în casă. Vestea s-a răspândit cu repeziciune, iar de atunci opinia publică este foarte interesată de starea lui de sănătate, fiind un titan al muzicii populare.

Benone Sinulescu ii canta sotiei prin casa
Benone Sinulescu ii canta sotiei prin casa

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, acuzații grave la adresa soției maestrului

În perioada în care Benone Sinulescu a fost bolnav, fanii artistului au fost informați despre starea lui de sănătate de fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, dar și de soția acestuia, Elena Sinulescu. Cei doi nu au prea fost pe aceiași frecvență.

Astfel, Ionuț Pavel a fost cel care a făcut anunțul prăbuşrii îndrăgitului artistși susținea la acea dată că soția acestuia a ales să-l ducă pe artist la un centru de îngrijiri paleative de lângă Arad, în loc să-l trimită de urgență la un spital, așa cum multă lume credea.

Benone Sinulescu s-a pus pe picioare în 12 zile

Într-un final maestrul a ajuns la Spitalul Judeţean din Arad, unde a stat internat aproape două săptămâni, respectiv între 10 şi 22 iulie.

La zece zile de la externarea acestuia, playtech.ro a aflat care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu, cea care a oferit informațiile fiind nimeni alta decât soția cântărețului de muzică populară.

Elena Sinulescu, despre starea de sănătate a artistului

”Starea lui este una bună. E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. Avem aer condiţionat! Şi din fericire, suntem genul de oameni care nu au probleme cu aşa ceva (cu canicula. n.red). Aşa că, la orele amiezii stăm în casă! Repet, este bine!

Benone Sinulescu este vesel

Şotii? Nu ştiu ce să zic, dar vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!”, ne-a spus Elena Sinulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe