Ce sacrificii face Teo Trandafir pentru a-și păstra silueta după operația de stomac. „Există alimente pe care nu le consum”

Badea Violeta 23.01.2023, 18:03

Teo Trandafir este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune de la noi din țară. În trecut, vedeta s-a luptat cu kilogramele în plus, dar a reușit să scape de această problemă după ce s-a operat la stomac și după ce a urmat o dietă strictă. De curând, moderatoarea a dezvăluit cum se menține în formă. Iată ce alimente nu consumă niciodată Teo Trandafir!

Ce alimente nu consumă niciodată Teo Trandafir

De când a reușit să slăbească, Teo Trandafir, în vârstă de 54 de ani, are mare grijă de felul în care arată. De curând, vedeta de la Kanal D a mărturisit că este foarte atentă la alimentație, deoarece nu vrea să se aleagă cu niciun kilogram în plus.

Prezentatoarea TV a declarat că mănâncă foarte puțin și doar atunci când îi este foame. De asemenea, Teo Trandafir a precizat că sunt și alimente pe care nu le consumă deloc. Unele pentru că sunt nesănătoase și altele pentru că nu-i plac.

„Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru.

Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place“, a spus vedeta, potrivit unica.ro.

Citește și Gestul pe care Teo Trandafir e dispusă să îl facă de dragul lui Cătălin Botezatu. „O să încerc o schimbare”!

Teo Trandafir a avut parte de surpriza vieții în direct la TV. Cine a rugat-o să-i devină rudă
Teo Trandafir

Teo Trandafir a dezvăluit ritualul său zilnic

În cadrul aceluiași interviu, vedeta de la Kanal D a dezvăluit și ritualul său zilnic. Prezentatoarea a mărturirist că nu face nimic special până nu se consultă și cu deramtologul său în care are mare încredere.

„Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe, nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu.

Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră”, a precizat Teo Trandafir pentru aceeași sursă.

Citește și Obiceiul bizar pe care Teo Trandafir îl aplică acasă. Doar în vacanțe se relaxează. „Am fixația asta”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...