Obiceiul bizar pe care Teo Trandafir îl aplică acasă. Doar în vacanțe se relaxează. „Am fixația asta”

Anca Manolica 26.10.2022, 16:48
Obiceiul bizar pe care Teo Trandafir îl aplică acasă. Doar în vacanțe se relaxează. „Am fixația asta”

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete TV din România. Prezentatoarea matinalului de weekend de la Kanal D este pe sticlă de aproape 30 de ani, timp în care a moderat numeroase show-uri de succes. Deși evită să ofere prea multe detalii despre viața sa privată, recent, aceasta a mărturisit că, de când se știe, are un obicei la care nu renunță niciodată acasă.

Obiceiul bizar pe care îl are Teo Trandafir

Teo Trandafir este extrem de discretă când vine vorba despre viața sa personală. În ciuda faptului că este în prim-plan, în lumina reflectoarelor, vedeta vorbește rar despre intimitatea sa și a familiei sale. De curând, însă, într-un interviu pentru okmagazine.ro, aceasta a vorbit despre un obicei pe care l-a deprins, pe care în numește chiar fixație.

Astfel, prezentatoarea TV a dezvăluit că este foarte strictă atunci când vine vorba despre curățenie și igiena din casă. După pandemie, mai ales, a rămas cu obiceiul de a dezinfecta orice lucru cu care intră în contact. Teo Trandafir locuiește în prezent într-o casă, în chirie, alături de fiica ei Maia, care are deja 18 ani.

„Eu am o problemă cu igiena, la modul că, după ce s-a făcut curăţenie şi s-a dezinfectat casa, chem pe cineva cu o lampă UV cu care sterilizează de la podele, la saltele şi la haine, tot! La mine totul e dezinfectat, sterilizat. Am fixaţia asta de când cu pandemia.

Dar când am fost la Sibiu, am dormit într-un pat normal, am stat pe o canapea nedezinfectată, am redescoperit că se poate bea apă din pahar – eu am băut apă doar din sticlă, de la declanşarea pandemiei. M-am întors alt om şi am de gând să repet asta”, a povestit Teo Trandafir.

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Cum de alege să stea în chirie

Se spune că locul în care te simți acasă nu trebuie neapărat să fie și proprietatea ta, iar vedeta Kanal D dovedește că nu are nevoie de o locuință pe numele său pentru a se simți confortabil. Teo Trandafir a ajuns la concluzia că o investiție pe termen lung ar dezavantaja-o, motiv pentru care alege să stea cu chirie.

Astfel, aceasta locuiește alături de fiica sa în zona Pipera din Capitală, într-o casă luată în chirie. Acomodarea a fost destul de ușoară pentru cele două, care s-au mutat în urmă cu mai bine de trei ani de zile după ce au simțit nevoia de schimbare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...