Gestul pe care Teo Trandafir e dispusă să îl facă de dragul lui Cătălin Botezatu. „O să încerc o schimbare”

Ana Anitoiu 20.10.2022, 16:18
Gestul pe care Teo Trandafir e dispusă să îl facă de dragul lui Cătălin Botezatu. „O să încerc o schimbare”

Teo Trandafir a dezvăluit ce gest este dispusă să facă de dragul lui Cătălin Botezatu. Prezentatoarea de televiziune a spus că va încerca să facă o schimbare, datorită creatorului de modă.

Teo Trandafir, despre relația pe care o are cu Cătălin Botezatu

Teo Trandafir a spus că îl cunoaște pe Cătălin Botezatu de mai bine de 20 de ani și că el a fost întotdeauna impecabil în relație cu ea. Prezentatoarea TV a adăugat că ea și creatorul de modă s-au ajutat de câte ori a fost nevoie și că sunt genul de oameni care răspund la primul apel al telefonului.

„O să râdeți, dar un om cum este Cătălin Botezatu este întotdeauna diferit și de fiecare dată trebuie să ai respectul de a-l întreba lucrurile care i s-au întâmplat mai nou, niciodată nu stă pe loc. Dacă acum vreo doi ani nu aș fi putut să-l întreb cum este în Kenya, spre exemplu, acum pot. Și trebuie să știu asta”, a spus Teo Trandafir despre faptul că Botezatu reușește să surprindă în fiecare zi, potrivit Ego.ro.

Ce gest este dispusă Teo Trandafir să facă de dragul lui Cătălin Botezatu

De asemenea, Teo Trandafir a dezvăluit că în locuința ei toate prosoapele sunt albe și absolut toate lenjeriile de pat sunt albe din Damasc, pentru că nu poate dormi decât în alb.

Însă, de dragul creatorului de modă, Teo Trandafir a spus că va încerca să facă o schimbare și să încerce să doarmă într-una dintre lenjeriile de pat pe care le-a lansat Cătălin Botezatu.

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară, Teo Trandafir are o experiență de aproape 30 de ani în media. Vedeta a spus, în cadrul aceluiași interviu pentru Ego.ro, că secretul longevității ei constă în faptul că se documentează, învață și se pregătește intens înainte de fiecare filmare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...