Andreea Bălan se răzbună pe George Burcea după ce s-a afișat cu Viviana Sposub. Vrea să-l lase fără bani pe fostul soț

Iancu Andreea 28.09.2020, 15:40
Andreea Bălan se răzbună pe George Burcea după ce s-a afișat cu Viviana Sposub. Vrea să-l lase fără bani pe fostul soț

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea pare să capete noi dimensiuni. După ce a devenit concurent la Ferma și s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, George pare să tragă din greu în urma acțiunilor sale. Fosta sa soție are gânduri de răzbunare și ar putea să îl lase fără bani pe actor.

George Burcea, declarații dure la adresa Andreei Bălan

După o nuntă ca-n povești, Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației, în urmă cu un an de zile. Deși divorțul nu s-a pronunțat încă, cei doi stabiliseră un program de vizitare al fetițelor și reușiseră să ajungă la un consens. Totuși, după ce George Burcea a fost prins sub influența unor substanțe interzise la volan, situația a devenit tensionată. Cei doi foști parteneri au lansat un val de acuze. Chiar recent, George a vorbit pentru OK Magazine despre motivul despărțirii de vedetă.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea.

Andreea Bălan se pregătește să îl lase pe George Burcea fără bani
Andreea Bălan se pregătește să îl lase pe George Burcea fără bani

Andreea Bălan pregătește o răzbunare

Atacată în repetate rânduri, Andreea Bălan așteaptă lovitura de grație. Vedeta pare să își fi propus să strângă dovezi pe care să le expună judecătorilor în cadrul procesului de divorț. Acesta este și motivul pentru care nu a ieșit public să confirme sau să infirme cele spuse de fostul soț. Cântăreața speră să îl surprindă pe George direct la tribunal.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât.

Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...