EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat cu Gabi Luncă înainte să se îmbolnăvească. Fiica artistei: ”Am știut că Domnul o va chema la el”

Ana Anitoiu 08.04.2021, 08:05

Una dintre fiicele regretatei cântărețe Gabi Luncă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu artista înainte de a se îmbolnăvi. Estera Onoriu a spus în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact ce anume i-a dat de înțeles că mama ei va pleca din această lume chiar înainte ca ea să fie depistată cu COVID-19.

Ce s-a întâmplat cu Gabi Luncă înainte să se îmbolnăvească

Estera Onoriu a povestit pentru redacția Playtech-Impact că mama ei obișnuia să se roage în fiecare seară și că rugăciunea artistei dura mult, pentru că se gândea la toți oamenii cu care a avut de-a face, fie buni sau răi. Însă, într-o seară, fiica lui Gabi Luncă a rugat-o pe cântăreață să îi permită să se roage împreună. Atunci, regretata interpretă i-a dezvăluit că o chinuia ”o previziune” sau un vis pe care nu știa cum să-l interpreteze.

”Mama mi-a spus că se afla, fără să ştie cum, într-o pădure de pomi înzăpeziţi. În ciuda zăpezii, pomii aveau frunze verzi. În plus, aceşti pomi speciali străjuiau o alee minunată, cu gard alb, de o parte şi de alta, ce ducea spre o poieniţă plină cu flori multicolore. «Ce-o fi însemnând, mamă, asta?», mă întreba”, a povestit Estera Onoriu.

Ce s-a intamplat cu Gabi Lunca inainte sa se imbolnaveasca. Fiica artistei: ”Am stiut ca Domnul o va chema la el”
Gabi Lunca

”Am ştiut încă din prima clipă că Domnul îmi va chema mama”

Fiica lui Gabi Luncă a spus că această confesiune a mamei sale i-a dat imediat de înțeles că artista urma să părăsească această lume. Estera Onoriu s-a gândit că prin acest vis, Dumnezeu i-a arătat artistei cum este paradisul în care o aștepta. Însă, ea a recunoscut că a tot sperat ca despărțirea să nu aibă loc atât de curând.

”Am ştiut încă din prima clipă că Domnul îmi va chema mama şi că el îi arată astfel cum e paradisul, locul unde o aşteaptă. Dar am tot sperat că despărţirea noastră nu se va produce atât de curând! Am sperat că Cel de Sus se va îndupleca şi că o va lăsa pe mama să se întoarcă la noi, acasă, mai ales că a stat mai bine de trei săptămâni pe patul spitalului”, a adăugat Estera Onoriu.

”Cine spune că Gabi Luncă nu a avut parte de o înmormântare cum se cuvine se înșală”

De asemenea, fiica lui Gabi Luncă a spus că cine crede că mama ei n-a avut parte de o înmormântare cum se cuvine, din cauza restricțiilor impuse în cazul persoanelor care se sting după ce se sting din cauza infectării cu coronavirus, se înșală. Ea a explicat că artista obișnuia să vorbească despre momentul decesului ei și că și-a exprimat câteva dorințe.

”Cine spune că Gabi Luncă nu a avut priveghi sau nu a avut parte de o înmormântare aşa cum se cuvine din cauza actualei pandemii, se înşală. Mama mea nu a dorit să moară acasă, şi a murit pe un pat de spital. Şi tot ea a dorit ca lumea să-şi amintească de ea aşa cum era în momentele ei de faimă, de apreciere, de respect la nivelul unui întreg popor. Ceea ce iar s-a întâmplat! Nouă, copiilor ei, nu ne rămâne decât să încercăm să-i păstrăm moştenirea. Nu suntem artişti, ca părinţii noştri, Gabi Luncă şi Ion Onoriu, dar vom face tot ce ţine de noi în acest sens”, a mai spus Estera Onoriu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...