Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. Miercuri a venit comunicatul

Iancu Andreea, Ana Ionescu 20.10.2021, 15:41
Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. Miercuri a venit comunicatul

Florin Călinescu își anunța demisia din cadrul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV în urmă cu câteva luni, însă le promitea admiratorilor săi că va reveni în televiziune. Au existat și unele zvonuri cu privire la faptul că fostul jurat ar fi în discuții pentru a-și lansa propria televiziune. Iar anunțul grilei de toamnă a dezvăluit și surpriza așteptată de fanii prezentatorului. Emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV a avut deja prima difuzare miercuri. Debutul noului program a readus în actualitate fosta emisiune „Chestiunea Zilei”, cea care l-a propulsat pe prezentator în cariera sa fin televiziune.

Cum a debutat emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV

„Florin Călinescu Show” este emisiunea de la Prima TV a cărui prezentator este celebrul om de televiziune. Aceasta a avut premiera în urmă cu o zi, fiind o producție așteptată de fanii actorului. Florin Călinescu a revenit astfel la genul de emisiune care l-a consacrat, noul show asemănându-se cu „Chestiunea zilei”. Prima ediție a avut drept invitați de seamă pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, și pe campioana la scrimă, Ana Maria Brânză-Popescu. Deși mulți s-ar fi așteptat ca acesta să debuteze cu o audiență incredibilă, Prima TV nu a reușit să obțină un loc fruntaș în topul posturilor preferate de români în data de 19 octombrie.

Cifrele publicate în comunicatul cu audiențe au arătat că show-ul moderat de Florin Călinescu a strâns aproape 140.000 de români în fața televizoarelor, la nivel național, potrivit paginademedia.ro. Postul deținut de Clever Media a reușit să se claseze pe locul 12 în preferințele publicului, după ce a înregistrat o audiență de 74.000 de persoane în mediul urban și 24.000 în zona comercială. Pe primele locuri rămân în continuare posturile Pro TV, Kanal D și Antena 1.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV
Florin Călinescu, prezentatorul unui nou show la Prima TV

„Florin Călinescu Show”, emisiune de tip pamflet

Marți, 19 octombrie, Florin Călinescu a revenit în casele românilor în cadrul unei noi producții difuzate de Prima TV. „Florin Călinescu Show” este o emisiunea difuzată săptămânal, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, între orele 20:00 și 22:00 și își propune să meargă pe modelul celebrelor emisiuni americane ” late night show”, de tip pamflet. Temele pe care le va aborda prezentatorul alături de invitații săi sunt din domenii precum politică, social, sport sau monden.

Mutarea lui Florin Călinescu la Prima TV vine și cu o poziție importantă în organizarea grupului Clever Media. Prezentatorul va face parte din ”top managementul” grupului Clever. Astfel, el se va implica și în deciziile editoriale şi de producţie, potrivit unui comunicat al Prima TV.

Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux. Este un grup românesc şi liber (grupul Clever, n.r.), lucru foarte important, în care conţinutul va fi dedicat celor care mai trăiesc în ţara asta, dar şi celor plecaţi peste hotare. O să pregătim o tranziţie, nu prea îmi dau seama cât de lină sau cât de grăbită, acolo unde se va muta totul, în curând, pe internet, anunța Florin Călinescu la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Prima TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...