Ce s-a ales de Claudia Pavel, alias Cream. A ajuns să facă asta pentru bani

Elena Avramescu 07.08.2020, 15:12
Ce s-a ales de Claudia Pavel, alias Cream. A ajuns să facă asta pentru bani

Probabil că nu există persoană care să nu fi auzit de trupa Candy, din care a făcut parte Claudia în anii 2000. Au trecut mulți ani de atunci iar Claudia Pavel, acum în vârstă de 35 de ani,  pare că a înflorit. Arată mai bine ca niciodată și este implicată într-un proiect extrem de frumos.

Ce s-a ales de Claudia Pavel, alias Cream

Luna aceasta este super prinsă cu proiectul numit Vaporașul Muzical, fiind destinat copiilor și având un scop cultural și educativ. Mai mult frumoasa vedetă este extrem de fericită că își poate petrece timpul la mare, alături de fiul ei, Noah, de sora sa, Paula, dar și de părinții lor. Artista a povestit pentru click! ce a făcut în toată această perioadă și în ce proiecte este implicată.

“În perioada stării de urgență am stat acasă, am respectat toate regulile, în lockdown nu am ieșit 2 luni din casă, după care când ne-au dat drumul primul lucru pe care l-am făcut a fost să venim la mare, la mama și la tata, pentru că nu îi văzusem de 5 luni. 

Ce s-a ales de Claudia Pavel, alias Cream
Ce s-a ales de Claudia Pavel, alias Cream

Toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră

Săptămâna trecută am filmat două videoclipuri, probabil că în toamnă le voi da drumul până la urmă, pentru că acum toată luna august sunt ocupată cu Vaporașul muzical, un proiect de care sunt foarte mândră, de altfel, și pe care mi-am dorit foarte mult să îl fac, pentru că eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită familiei mele, dar și a comunității, și a faptului că am fost educată și crescută aici de profesori minunați. Mi-am dorit tare mult să dau înapoi comunității ceva.

Am și avut primul eveniment, cu zece copii. Sunt câte zece copii zilnic și a ieșit extraordinar, a fost absolut superb, ador lumea copiilor. Așadar, dacă sunteți la mare în perioada 1-31 august, vă așteptăm în portul Mangalia, de luni până vineri, între orele 10.00-12.00. Acest proiect nu are scop comercial, ci doar educațional și cultural, având motto-ul «E cool să fii cult». Misiunea proiectului este de a oferi o alternativă culturală copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani, de a sărbători și promova elemente artistice și de a nutri și promova arta și cultura”, a povestit Cream, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...