Ce s-a aflat despre tânărul mort, în București, după o șicanare în trafic. Detalii șocante

Stan Filon 05.08.2021, 12:41
Ce s-a aflat despre tânărul mort, în București, după o șicanare în trafic. Detalii șocante

Un caz șocant a avut loc în Capitală! Un tânăr a murit după o șicanare în trafic. Acesta se afla pe o trotinetă electrică și a intrat într-un conflict cu un motociclist, care l-a urmărit în traficul din București. Nenorocirea s-a petrecut atunci când motociclistul l-a prins din urmă pe tânărul aflat pe trotinetă.

Tânăr mort în București, după o șicanare în trafic

Din primele informații disponibile, un tânăr care se afla pe trotinetă a ajuns la spital în stare gravă, după un conflict pe care l-a avut în trafic cu un motociclist. Cei doi s-au șicanat în trafic, apoi motociclistul l-a urmărit pe cel aflat pe trotinetă.

Atunci când l-a prins din urmă, se pare că motociclistul și-a scos casca de protecție din cap și l-a lovit pe tânărul de pe trotinetă. Acesta a fost proiectat pe contrasens într-o mașină și accidentat foarte grav de autoturism. Ambulanța a sosit la fața locului și l-a transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic. Au constatat decesul.

Tanar mort in Bucuresti, dupa o sicanare in trafic
Tanar mort in Bucuresti, dupa o sicanare in trafic

Dosar preluat de serviciul omoruri

Oamenii legii au deschis un dosar de urmărire penală sub acuzația de agresiune, iar dosarul a fost preluat de serviciul omoruri.

Motocilistul implicat în agresiunea respectivă a fost reținut deja de oamenii legii și urmează să fie adus în fața instanței pentru un mandat de arestare de 30 de zile.

Ce să faci când ești șicanat în trafic

Ce trebuie să faci atunci când ești șicanat în trafic? Experții spun să rămâi calm, să nu te implici deloc în scandal și să menții o distanță cât mai mare de șoferul agresiv. În caz de urgență, aceștia sun să suni la 112, iar oamenii legii se vor ocupa de caz. Conform unei cercetări realizată de prof. univ. dr. Mihaela Rus şi psiholog principal Ionel Simionca, de la Asociaţia de Psihologie şi Siguranţă Rutieră, conducătorilor auto de la noi din țară le place să fie agresivi în trafic.

În plus, studiul arată că 88% din bărbaţii de 18-25 de ani şi 70% din bărbaţii de 25-40 ani sunt convinși că riscul de accident este minim dacă au o maşină bună. Mai mult, 65% din bărbaţii cu vârste cuprinse între 18-40 de ani recunosc că se enervează atunci când traficul e aglomerat şi că nu au nicio problemă în a depăși coloana de mașini.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...