Tragedie cumplită! Un bărbat a murit în tren, iar soția lui credea că doarme. Ce au descoperit medicii

Iancu Andreea 04.08.2021, 18:46
Tragedie cumplită! Un bărbat a murit în tren, iar soția lui credea că doarme. Ce au descoperit medicii

Un eveniment tragic a avut loc miercuri după-amiaza, după ce un bărbat a murit în tren, în timp ce soția sa credea că doarme. Acesta a fost găsit de oamenii legii pe o banchetă, inconștient, alături de partenera sa de viață, care nu observase că era ceva în neregulă cu soțul ei. Un echipaj de urgență a stabilit ce s-a întâmplat cu bărbatul găsit mort în cursa Iași – București.

Un bărbat a murit în tren, în timp ce soția lui credea că doarme

Un incident cumplit a avut loc în trenul accelerat care mergea de la Iași la București, în această după-amiază. Un bărbat a murit în tren, în timp ce soția lui credea că doarme. Scenariul este unul demn de o dramă, mai cu seamă că partenera de viață nu a sesizat că ceva se petrece cu soțul ei. Deși soția omului decedat nu a părut să observe, alți călători au dat alarma și au alertat șeful de tren. Un apel de urgență a pus în mișcare o echipă de specialiști, care a constatat la stația Bârlad că bărbatul nu era, într-adevăr, în viață.

Bărbatul a fost găsit inconștient pe o banchetă de tren, alături de soția lui, care nu l-a deranjat, crezând că acesta doarme. Câțiva pasageri din Vaslui au cerut ajutorul șefului de tren. Între stațiile Vaslui și Bârlad, șeful de tren a realizat că bărbatul nu dormea, de fapt, și a sunat la 112, trenul urmând să oprească în stația Bârlad.

Un bărbat a murit în tren, în timp ce soția lui credea că doarme
Bărbatul a fost găsit mort, pe bancheta trenului

Ce au constatat membrii echipajului de urgență

La solicitarea șefului de tren, o ambulanță C2 a sosit la substația Bârlad, medicii raportând, din păcate, decesul bărbatului în vârstă de 57 de ani, potrivit presei locale. Pentru stabilirea cauzei morții, a fost anunțată poliția, oamenii legii urmând să stabilească modul în care s-a produs tragedia. Bărbatul decedat în tren a fost preluat de Medicina Legală Vaslui pentru a i se efectua necropsia.

Ambulanța a fost solicitată să intervină în trenul accelerat Iași – București pentru un bărbat în vârstă de 57 de ani, inconștient pe o banchetă, trenul urmând să oprească în gara Bârlad. Apelul a fost făcut de șeful de tren. A fost trimisă o ambulanță C2 din substația Bârlad pe peronul gării, cu medic. Pacientul a fost găsit decedat cu semnele morții deja instalate, motiv pentru care medicul a declarat decesul. A fost anunțată poliția pentru a se stabili circumstanțele morții. Pacientul era însoțit de soție care se pare că nu și-a dat seama ce se întâmplă cu soțul său, crezând probabil că doarme, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Urmăriți Impact.ro și pe