Ce plan ascuns are mama Elodiei Ghinescu. Cum vrea să-l recupereze pe nepotul Patrick

Ana Anitoiu 29.10.2020, 19:13
Ce plan ascuns are mama Elodiei Ghinescu. Cum vrea să-l recupereze pe nepotul Patrick

Mama Elodiei Ghinescu are un plan ascuns, pentru a-și recupera nepotul, pe care nu l-a mai văzut de mai bine de un deceniu.

Unde a ajuns fiul Elodiei Ghinescu, după ce mama lui a dispărut, iar tatăl lui a ajuns la închisoare

Pentru Emilia Ghinescu, cei 13 ani de la dispariția fiicei sale nu i-au adus liniște. Durerea este aceeași. Când fiica ei a dispărut, polițistul Cristian Cioacă, soțul acesteia, a fost cel care a dat semnalul de alarmă.

A durat cinci ani până să se găsească o probă pentru crimă. La un moment dat, tehnica mai nouă a permis găsirea unor pete de sânge uscate, în apartamentul avocatei Elodiei Ghinescu. Înainte de a fi identificate, acestea au fost spălate cu clor.

În anul 2014, la șapte ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, soțul ei a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Aceasta a fost una dintre puținele condamnări definitive ce au fost date, de-a lungul timpului, fără să se fi găsit un cadavru.

Ce plan ascuns are mama Elodiei Ghinescu, ca sa isi recupereze nepotul
Ce plan ascuns are mama Elodiei Ghinescu, ca sa isi recupereze nepotul

Polițistul Cristian Cioacă nu a recunoscut niciodată că a omorât-o pe Elodia Ghinescu. El a spus că, cel mai probabil, soția lui a fugit cu un ofițer SPP, care i-ar fi fost amant.

Patrick, băiatul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă a ajuns în grija surorii polițistului. În acest an, ea l-a adoptat pe fiul Elodiei și i-a schimbat numele de familie, astfel încât să poată duce o viață normală.

Ce plan are mama Elodiei Ghinescu, pentru a-și recupera nepotul

Acum, mama Elodiei Ghinescu își dorește mult să facă parte din viața nepotului ei. A câștigat în instanță dreptul de a-l vizita. Însă, nu l-a mai văzut de mai bine de un deceniu.

Sora lui Cristian Cioacă l-ar fi învățat pe băiat să refuze să își cunoască rudele din partea mamei, care ar fi fost ucisă. Mama și fratele Elodiei Ghinescu au încercat să îl viziteze, dar în zadar.

“Mama și fratele Elodiei sunt sfâșiați, copilul acesta este tot ceea ce îi leagă de ea. Au încercat de multe ori să ia legătura cu el, să meargă să îl vadă, dar copilul a refuzat și atunci nu s-a insistat. Dar lucrurile nu or să rămână așa.

A împlinit 15 ani, au mai rămas trei. La 18 ani, familia Elodiei îl va căuta pe Patrick și îi vor cere să discute ca de la adult la adult. Îi vor spune și parte lor de adevăr. Apoi, dacă el va dori să păstreze legătura cu bunica și cu unchiul, ei vor fi foarte fericiți. Dacă nu, îi vor respecta decizia”, au declarat surse apropiate familiei Ghinescu, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...