Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cioacă, la 13 ani de la cel mai mediatizat și controversat caz din România. Schimbarea uriașă pe care a făcut-o Patrick

Iancu Andreea 29.08.2020, 15:20
Ce s-a ales de fiul Elodiei și al lui Cioacă, la 13 ani de la cel mai mediatizat și controversat caz din România. Schimbarea uriașă pe care a făcut-o Patrick

S-au scurs 13 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, iar fiul fostei avocate și al lui Cristian Cioacă a trecut prin clipe cumplite. De când a rămas fără cei doi părinți, băiatul a fost nevoit să se conformeze la noua sa viață.

Cum trăiește acum Patrick, fiul Elodiei și al lui Cioacă

Băiatul a trecut prin momente dificile după pierderea mamei sale. Totodată, pe lângă lipsa mamei, Patrick a fost nevoit să stea departe și de tatăl său. Cristian Cioacă are de ispășit o pedeapsă de 16 ani și 8 luni pentru că și-a ucis soția. Astfel, băiatul cuplului a ajuns în grija surorii fostului polițist. Ana Maria Ene este cea care a avut grijă ca băiatului să nu îi lipsească nimic.

Acum Patrick este un adolescent în vârstă de 15 ani și este membru al Federației Române de Baschet. În ciuda faptului că a rămas marcat de evenimentele din familia sa, tânărul Patrick se luptă să ducă o viață normală. De aceea, el a luat o decizie importantă pentru viitor.

Patrick își dorește o schimbare radicală în viața sa
Patrick își dorește o schimbare radicală în viața sa

Patrick Cioacă a luat o decizie radicală

Fiul soților Cioacă și-a dorit să scape de povara familiei sale. Astfel, împreună cu tutorele său, în persoana surorii lui Cioacă, Patrick ar urma să își schimbe numele de familie. Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, sora lui Cioacă a formulat o cerere de schimbare a numelui pentru Patrick Cioacă. Băiatul ar urma să ia numele de familie al tutorelui său. 

”Am sunat la Primăria Albota, unde copilul practic locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o cerere de schimbare a numelui formulată de către sora lui Cristian Cioacă. Dumneaei este tuturorele copilului la acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poarte numele de Ene. Dar faptul că i-a schimbat numele, spun eu, că nu-l ajută pe copil.”, susține avocata, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...