Ce plan ar avea Vladimir Putin în România. Un specialist face analiza acţiunilor liderului

Ioana Bucur 13.03.2022, 08:21
Ce plan ar avea Vladimir Putin în România. Un specialist face analiza acţiunilor liderului

Nici sancțiunile economice impuse țării, nici intervențiile șefilor de stat ai lumii nu au pus punct conflictului militar din țara vecină, atacurile continuând și în cea de-a 18-a zi de război în Ucraina. Un specialist a analizat acțiunile liderului de la Kremlin și a dezvăluit care crede el că este planul lui Vladimir Putin legat de România.

Care ar fi planul lui Vladimir Putin în legătură cu România

De 18 zile, Europa este martorul unei tragedii. Războiul din Ucraina continuă, armata rusă lovind tot mai multe ținte civile, distrugând orașe și ucigând un număr uriaș de oameni nevinovați.

În ciuda intervențiilor externe și sancțiunilor economice impuse, Kremlinul pare de neclintit. În România, conflictul militar de peste graniță ridică tot mai multe întrebări și motive de îngrijorare. Oamenii au început să ia cu asalt magazinele, încercând să își facă stocuri de mâncare, iar cozile la secțiile de eliberare pașapoarte sunt uriașe.

Un specialist a analizat de plan ar avea Vladimir Putin în România. Ovidiu Dragoș Argeșanu, care este unul dintre cei mai cunoscuți parapsihologi din țara noastră, a afirmat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că liderul de la Kremlin ar vrea să ajungă la limita țărilor NATO și să amplaseze la granița cu acestea baze de rachete rusești.

„Încerc să înțeleg ce vrea PUTIN…am revăzut discursurile lui..am încercat să-i găsesc hibe în gândire și discurs…El a spus clar că nu vrea NATO de jur împrejur…(…)Și m-am gândit ce urmărește.

Cred că se va opri exact la limita țărilor NATO și că va amplasa rachete în apropierea țărilor care au baze NATO…

Nu are să vină la noi…dar sunt 90% sigur că vom avea la granița cu fosta Ucraina o bază de rachete rusești…special să simtim cum e să ai spectrul rachetelor țintite asupra ta…asupra orațelor tale mari…”, a scris Argeșanu, pe Facebook.

Ce plan ar avea Vladimir Putin în România. Un specialist face analiza acţiunilor liderului

Zelenski, un nou mesaj: „Încă trebuie să rezistăm. Încă trebuie să luptăm”

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în ziua 18 de război în Ucraina, Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj de încurajare populației:

„Ucraina va face faţă testului. Avem nevoie de timp şi de forţă pentru a distruge maşinăria de război care a venit la noi în ţară. Nu voi subestima ameninţarea. Şi nu voi exagera rezultatele. Noi suntem oameni oneşti, nu Ministerul rus al Apărării. Care minte pe toată lumea, milioane de cetăţeni ai săi şi chiar pe şeful Federaţiei Ruse.

Aşa că vă spun sincer: încă trebuie să rezistăm. Încă trebuie să luptăm. În fiecare zi şi în fiecare noapte trebuie să găsim modalităţi în care să-i provocăm daune majore inamicului. În toare zonele de apărare. În apropiere de Jitomîr şi Kiev, de Cernigău şi Sumî, de Harkov şi Lugansk, de Doneţk şi Mariupol, în sudul ţării şi pe linie diplomatică”, a subliniat preşedintele ucrainean.

El a adăugat că în acest fel ucrainenii vor recâştiga ce este al lor, vor recâştiga oraşele Melitopol, Henicesk.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...