Ce pensie are Serghei Mizil. Suma primită de la stat de apropiatul familiei Ceauşescu, neaşteptată

Badea Violeta 25.04.2022, 10:59

Serghei Mizil este, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate personaje ale lumii mondene. Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil trăiește viața la maxim, motiv pentru care mulți ar crede că primește o sumă colosală de la stat. Adevărul este, însă, cu totul altul. Iată ce pensie încasează omul de afaceri. Nimeni nu s-ar fi gândit la această sumă!

Pensia pe care o primește Serghei Mizil

Serghezi Mizil, în vârstă de 69 de ani, trăiește o viață la care unii doar visează. Fiul lui Paul Niculescu Mizil se distrează, călătorește și își petrece timpul fără a avea grija zilei de mâine.

Spre deosebire de majoritatea pensionarilor din țara noastră, omul de afaceri nu duce deloc o viață grea. Asta pentru că nu trăiește doar din banii pe care-i primește de la stat. Serghei Mizil susține că aceștia nu i-ar fi ajuns nici măcar de medicamente, nu mai vorbim de facturi sau hrană.

Recent, omul de afaceri a dezvăluit ce pensie are. Totul a fost făcut public într-un episod al seriei de podcasturi, „Pe bune”, realizat de fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil.

„Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”.

„Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, l-a sfătuit, în spirit de glumă, interlocutorul său în podcastul „Pe bune”, făcând referire la un ajutor acordat de stat în valoare de 50 de euro.

Serghei Mizil, motivul pentru care nu mai vorbeste cu Madalin Voicu
Serghei Mizil

Cu ce se ocupa Serghei Mizil pe vremea lui Ceauşescu

Serghei Mizil este un personaj extrem de cunoscut în lumea mondenă. Acesta a devenit cunoscut datorită aparițiilor sale în cadrul diferitelor emisiuni.

De fiecare dată, acesta a reușit să se facă remarcat prin intermediul spumoaselor sale comentarii. Puțini știu, însă, cu ce se ocupa Serghei Mizil pe vremea lui Ceaușescu.

Mulți români își amintesc cu groază de anii grei ai comunismului, însă acest lucru nu este valabil și în cazul omului de afaceri. Pe vremea lui Nicolea Ceaușescu, Serghei Mizil trecea fără nicio problemă granița și aducea lucruri de calitate, pe care mai apoi le vinde pe bani mulţi.

Mai târziu, acesta a devenit proprietarul restaurantului „La doi vagabonzi”, situat pe bulevardul Tomis din Constanța. În prezent, Serghei Mizil se poate lăuda cu un imobil de lux în Capitală. Este vorba de o investiție de 700.000 de euro, apartamente pe care le închiriază sau le vinde.

„Am vrut sa investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bataie de cap, e greu să gasești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească.

Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta si merg mai departe” , a declarat afaceristul în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...