Ce pedeapsă a primit iubitul lui Carmen de la Sălciua după ce a fost prins beat la volan. Afaceristul a avut mare noroc

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 06.01.2022, 19:12
Ce pedeapsă a primit iubitul lui Carmen de la Sălciua după ce a fost prins beat la volan. Afaceristul a avut mare noroc

Iubitul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, un afacerist prosper, a fost prins beat la volan și a primit o pedeapsă neașteptată. Acesta a fost condamnat în mod simbolic pentru fapta sa, deși ar fi trebuit să plătească scump pentru ilegalitate. Conform informațiilor furnizate de portalul instanțelor de judecată, iubitul lui Carmen de la Sălciua a primit o condamnare penală.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua a fost prins beat la volan. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Artista Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Corcheș, un om de afaceri generos, care pare să o facă fericită pe cântăreață. Din păcate, liniștea cuplului a fost tulburată după ce au apărut informații neașteptate legate de o faptă penală pe care bărbatul a comis-o. Iubitul lui Carmen de la Sălciua a fost prins beat la volan însă a primit o pedeapsă mult mai mică decât era de așteptat.

Marian Corcheș a fost condamnat penal în 2019 pentru că a condus beat, dar fapta sa nu a fost încadrată la un nivel ridicat de pedeapsă. Magistrații au stabilit contravaloarea unei zile de amendă la 35 de lei. Deși, în mod normal, unele zile de amendă sunt estimate la 100 sau chiar 500 de lei, amenzile primite de unii infractori fiind cu adevărat impresionante, în cazul iubitului artistei instanța a fost mai blândă.

În prezent, Codul Penal penal stabilește „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

Ce pedeapsă a primit iubitul lui Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua și iubitul său

Ce hotărâre a luat instanța în cazul partenerului artistei

Potrivit legii, „suma corespunzătoare unei zile-amendă, cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 de zile şi 400 de zile”, astfel încât decizia este perfect legală în cazul lui Marian Corcheș. Pentru că iubitul lui Carmen de la Sălciua a fost cooperant, el a beneficiat de un bonus, astfel că „în caz de condamnare sau amânare a aplicării pedepsei, limitele de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii se reduc cu o treime, iar în cazul pedepsei amenzii, cu o pătrime”.

Condamnă pe inculpatul CORCHEŞ MARIAN SEPTIMIU la pedeapsa amenzii în cuantum de 5250 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 150 zile amendă cu suma de 35 lei corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Atrage atenţia asupra consecinţelor neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, respectiv înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea. Obligă pe inculpat la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului, în care sunt cuprinse şi cheltuielile aferente urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, a fost hotărârea luată de instanță.

Se pare, deci, că magistrații au fost mai puțin asprii atunci când au stabilit pedeapsa pentru iubitul lui Carmen de la Sălciua.

Ce pedeapsă a primit iubitul lui Carmen de la Sălciua
Decizia instanței în cazul lui Marian Corcheș
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...