Carmen de la Sălciua se căsătoreşte? Fanii artistei, luaţi prin surprindere de anunţ

Badea Violeta 20.08.2021, 10:32

După divorțul dureros de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua pare pregătită să ajungă din nou în fața altarului. Artista a mărturisit totul pe o rețea de socializare, iar fanii săi au reacționat imediat. Iată ce anunț a făcut îndrăgita cântăreață!

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri despre viitoarea nuntă

După o căsnicie nereușită cu Culiță Sterp și o relație eșuată cu Cosmin Isăilă, Carmen de la Sălciua nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Cu toate astea, vedeta pare să fi dat totul uitării și arată că este dispusă să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Frumoasa cântăreață a făcut anunțul pe o rețea de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața ei. Recent, vedeta a publicat o fotografie, iar la descrierea a scris: „Aici mă mărit”. Urmăritorii s-au arătat extrem de surprinși de acest anunț și au reacționat imediat.

„Cu cine?”, a fost întrebarea unui internaut.

„Ești cea mai frumoasă și elegantă. Doamne ajută!”, i-a scris o altă persoană.

„Carmen, acum nu mai alege tu cu cine sa te măriți , roagă-te sa fie bine!”, i-a transmis un fan.

„Așteptăm vesti!”, a fost comentariul unui alt internaut.

Carmen de la Salciua a facut anuntul pe Instagram
Carmen de la Salciua a facut anuntul pe Instagram

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit!”

Carmen de la Sălciua este foarte activă în mediul online și vorbește cu fanii săi atunci când timpul îi permite, ba mai mult le dă chiar și sfaturi despre viață și experiențe. Tot pe o rețea de socializare, îndrăgita cântăreață a vorbit despre iubire și a mărturisit că nu este dependentă de nimeni, fiindcă este pe picioarele ei.

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit. Nu am o dependență față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele și dacă va fi să vină omul pregătit pentru mine… va veni!

Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, spunea Carmen de la Sălciua pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a spus în mai multe rânduri că își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie și să aibă copii, așa că admiratorii săi îi urmăresc fiecare pas și așteaptă cu sufletul la gură ca vedeta să facă acest anunț într-o manieră cât se poate de serioasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...