Carmen de la Sălciua a pus piciorul în prag. Ce pretenții are de la iubit

Redacția IMPACT 12.08.2020, 17:47
Carmen de la Sălciua a pus piciorul în prag. Ce pretenții are de la iubit

Carmen de la Sălciua, cântăreața de manele originară din comuna Sălciua, din județul Alba a discutat recent cu fanii ei pe pagina de Instagram. Artista a răspuns mai multor întrebări adresate de către internauți, printre care și una personală, care are în centru viața amoroasă.

Condițiile impuse de Carmen de Sălciu, pentru o relație

După ce s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp, cel care era și partenerul său în industria muzicală în care activează, frumoasa brunetă nu și-a pierdut deloc din popularitate, ba din contră! Carmen de la Sălciua este mai frumoasă, mai radiantă și mai apreciată ca niciodată.

Solista a lansat recent o provocare pe pagina sa de Instagram, în care le-a dat ocazia urmăritorilor ei să-i adreseze orice întrebare își doresc. Un internaut i-a adresta însă o intrebare mai delicată. Tânără a întrebat-o pe Carmen de la Sălciua dacă este de acord u o relație în care bărbatul este mai în vârstă decât partenera sa. Răspunsul a fost unul extrem de radical, care i-a uimit pe fani.

„Diferența de vârstă și mentalitate se va vedea în timp”, i-a răspuns artista internautei.

De când s-a despărțit de Culiță Sterp, cântăreața nu a mai fost văzută cu altcineva. Deși în mediul online au apărut mai multe speculații cu privire la o posibilă relație a acesteia cu un alt bărbat, Carmen de Sălciua a ales să nu-și refacă viața pentru moment, fiind singură.

Un eveniment care a întărit anumite bănuieli, a avut loc la începutul acestei veri, după ce Alex Bodi i-a oferit lui Carmen autoturismul său personal pentru a putea fi folosit în videoclipul muzical al artistei. De aici se pare că ar fi pornit totul și asta pentru că ochii fanilor par să fi văzut ceva la mijloc, cu atât mai mult cu cât pare că cei doi sunt, cumva, apropiați.

Urmăriți Impact.ro și pe