Ce pățeau fetele pe care Andrew Tate le-ar fi ținut prizoniere. Noi detalii din anchetă, dezvăluite de presa britanică

Badea Violeta 02.01.2023, 12:45

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare din dosarul lui Andrew Tate. Împreună cu fratele său Tristan, dar și cu alți doi complici, acesta ar fi sechestrat șase femei în vila sa de 600.000 de lire sterline din București. Iată ce pățeau fetele pe care bărbatul le-ar fi ținut prizoniere. Chinurile la care erau supuse acestea sunt inimaginabile!

Ce păţeau victimele lui Andrew Tate

Detalii cutremuratoare din dosarul lui Andrew Tate. În urmă cu câteva zile, fostul kickboxer și controversatul influencer a fost ridicat de oamenii legii în România. Nu singur, ci împreună cu fratele său, Tristan Tate, dar și cu alți doi suspecți români. Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane și de viol.

Într-un document prezentat de Daily Mail, celebra publicație britanică, se află detalii incredibile referitoare la cele șase victime ținute în vila din capitala României.

Acestea ar fi fost obligate să facă videoclipuri pornografice. Femeile erau urmărite la fiecare pas chiar de către angajații lui Andrew Tate și abuzate atât fizic, cât și emoțional.

„Abuzul a fost fizic și emoțional. Nu aveau voie să părăsească casa fără pază și erau supravegheate zi și noapte”, a declarat o sursă judiciară pentru Daily Mail.

„În esență, au fost ținute în arest la domiciliu 24 de ore din 24, 7 zile din 7, ca niște prizonieri. Erau lipsite de libertate și erau urmărite peste tot”, mai notează publicația britanică.

Citește și Frații Andrew și Tristan Tate, în arest pentru 30 de zile. Primele declarații ale avocatului celor doi: „Nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri”!

Andrew Tate
Andrew Tate

Cum au fost recrutate victimele

Potrivit procurorilor, femeile ar fi fost recrutate pe platformele de socializare. După ce le-ar fi sedus și le-ar fi promis o viață mai bună, bărbatul le-ar fi chemat în București.

Metoda pe care ar fi folosit-o Andrew Tate se numește „lover boy” și este folosită de infractori pentru a recruta victime care au probleme financiare.

Astfel, femeile ar fi fost sechestrate și forțate să facă videoclipuri pe platformele cu conținut pentru adulți, precum Only Fans. Cei doi frați ar fi încasat toate veniturile.

„Avem informații că una dintre fete aducea până la 50.000 de euro pe lună”, a precizat sursa.

„Ele nu primeau niciun ban din ceea ce câștigau”.

Printre victime se numără o americancă, o moldoveancă și nu mai puțin de patru românce. Anchetatorii români au început cercetările după ce o americancă a reușit să își recupereze telefonul mobil și să își sune prietenul din SUA, care a anunțat ambasada.

Citește și Vedetele din România care au căzut pradă farmecului celor doi frați Tate. Printre cuceriri se numără Lidia Buble și Bianca Drăgușanu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...