Ce oferă Lidl românilor „gratuit” de Paşte. Retailerul german, surpriză uriaşă pentru clienţi

Nicu Stan 06.04.2021, 08:53
Ce oferă Lidl românilor „gratuit” de Paşte. Retailerul german, surpriză uriaşă pentru clienţi

Ce oferă Lidl românilor gratuit de Paşte. Retailerul german, surpriză uriaşă pentru clienţii care își vor face cumpărăturile în magazinele ale. Care este surpriza, citiți în articolul de mai jos.

LIDL România a făcut anunțul oficial. Ce le oferă românilor gratuit de Paște 2021

S-a aflat ce le oferă Lidl românilor gratuit de Paşte. Retailerul german, surpriză uriaşă pentru clienţi, după ce a anunțat că va organiza o tombolă în care ca oferi la doi norocoși câte un autoturism de lux.

LIDL Romania a făcut anunul oficial de Paște pentru clienții din toată România, și a dezvăluit o surpriză care mai mult ca sigur va bucura extrem de mulți clienți români. Astfel, Lidl a anunțat că oferă gratuit două mașini de lux.

LIDL va oferi la doi romani norocosi cate un automobil de lux
LIDL va oferi la doi romani norocosi cate un automobil de lux

Lidl pune la bătaie două autoturisme de lux

Mai exact, reprezentanții LIDL Romania au anunțat pentru Paște un nou concurs care implica produsele din gama Deluxe ale magazinelor sale, iar cu aceasta ocazie oferă, printre alte multe premii, inclusiv doua mațini marca Volvo S90, gama de lux a producătorului din Suedia. Astfel, se merită din plin să profitați de promoția retailerului german.

LIDL Romania solicită românilor din toată România să cumpere produse de minim 100 de lei din magazinele sale, iar printre ele să se regăsească minim unul din gama Deluxe. Aceasta este condiția principală de înscriere în concurs.

Care sunt condițiile concursului. Ce premii mai sunt oferite

După ce aufăcut asta, clienții LIDL trebuie să trimită un SMS la numărul 1877 cu codul care este înscris pe bonul fiscal emis de către cei de la LIDL România. Astfel, numai așa vă puteți înscrie în concurs, prin simpla cumpărare a produselor din magazinele LIDL România.

LIDL Romania, în afară de cele două mașini de lux Volvo s90, mai oferă clienților săi și 3 Scutere electrice Super Soco, împreună cu 5 laptop-uri MacBook Air de la Apple. Se poate spune că premiile retailerului german sunt foarte interesante.

LIDL mai are în derulare un concurs asemănător

Concursul cu premii, care este de fapt un fel de tombolă,  este organizat de către LIDL România pentru Paște 2021, astfel că cei care vor să fie înscriși în concurs trebuie să cumpere în perioada următoare produsele dorite din lanțul de supermarket-uri LIDL disponibile în toată țara pentru a se bucura de ofertele grozave puse la bătaie de supermarket.

De asemenea, Lidl România mai are în desfășurare un astfel de concurs, la care premiul cel mare este un autoturism BMW Seria 1.

Urmăriți Impact.ro și pe