Noutate la Lidl. Ce produse inedite intră în magazine începând de azi, 1 aprilie

Nicu Stan 01.04.2021, 11:38
Noutate la Lidl. Ce produse inedite intră în magazine începând de azi, 1 aprilie

Noutate la Lidl. Ce produse inedite intră în magazine începând de azi, 1 aprilie, citiți în articolul de mai jos.

Lidl a făcut anunțul de care sunt interesați toți românii. Ce produs nou vinde retailerul german

A fost anunțată o noutate la Lidl. Începând de azi, 1 aprilie, un nou produs va fi comercializat în magazinele Lidl. În premieră, Lidl introduce de astăzi, pentru prima dată în sortimentul său de produse in-and-out, articole de uz casnic confecționate din cel puțin 95% plastic reciclat.

Astfel, clienții Lidl vor găsi în magazine coșuri pentru rufe, disponibile în două variante, de 36 L (34,99 lei) și de 27 L (17,99 lei), găleți, de 12 L (9,99 lei) sau de 5 L (4,99 lei), seturi de umerașe (13,99 lei, 10 buc.), precum și coșuri de gunoi (24,99 lei).

Lidl introduce produse de plastic reciclat la vanzare
Lidl introduce produse de plastic reciclat la vanzare

Cumpărarea de produse din plastic contribuie la protejarea mediului

Prin alegerea articolelor de uz casnic fabricate din plastic reciclat, clienții Lidl pot opta pentru o alternativă sustenabilă, iar, prin cumpărarea lor, contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Nu în ultimul rând, peste 1400 de tone de plastic reciclat au fost deja folosite în confecționarea articolelor de uz casnic disponibile în magazinele Lidl din toată lumea.

Lidl a deschis un nou magazin

Pe de altă parte, Lidl, unul din cei mai puternici jucători pe piața de retail din România a anunțat că deschide un nou magazin de la 1 aprilie. De la 1 aprilie, retailerul deschide un nou magazin în orașul Orșova, județul Mehedinți.

Noul magazin Lidl din Orșova beneficiază de o suprafață de vânzare de circa 1.300 metri pătrați și dispune de peste 50 de locuri de parcare. Locația magazinului din Orșova dispune de soluții și tehnologii moderne și dispune de soluții și tehnologii care asigură standarde de eficiență energetică. Acestea sunt sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Recomanările Lidl, în contextul pandemiei de coronavirus

De asemenea, pentru a limita răspândirea coronavirusului, Lidl România recomandă plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a produselor pe care doresc să le cumpere clienșii, precum și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane.

De asemenea, în ultimul an, Lidl a avut un ritm accelerat de extindere. În plus, patronii germani vor să îmbunătățească produsele pe care le vinde. În acest sens, retailerul dorește ca până în cursul anului 2025 să reducă substanțial cantitățile de sare și zahăr care sunt incluse în produsele pe care le vinde în magazinele din toată România.

Planurile Lidl

În acest fel, retailerul vrea să reducă cu până la 20% cantitățile de sare și zahăr din produsele pe care le vinde în magazinele sale din toată România.

Chiar dacă procentul pare unul mic, el este unul foarte important dacă ne socotim ce impact au acestea în mâncare și cum afectează sănătatea românilor.

Urmăriți Impact.ro și pe