Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă. Abia acum s-a aflat adevărul despre cei doi

Ioana Bucur 17.02.2021, 10:21
Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă. Abia acum s-a aflat adevărul despre cei doi

Fostul primar al Bucureștiului a fost dat de gol de una dintre persoanele ce i-au fost alături în timpul campaniei electorale. S-a aflat ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă. Adevărul despre cei doi.

Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă

Dana Budeanu a lovit din nou în politica românească. De data asta, vedeta s-a concentrat pe alegerile vestimentare ale celor mai importanți oameni politici din țară. În vizorul ei a intrat și Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului. Cu toate că i-a fost unul dintre cei mai vocali susținători în timpul alegerilor, Budeanu a dezvăluit că nu îi place felul în care se îmbracă actualul parlamentar PSD.

„Eu cred că Gabriela Firea se poate îmbrăca superb. Eu aș merge spre culori extrem de solare cu ea. Nu îmi place s-o văd în negru, i-am spus. I-am mai spus multe, dar rămân acolo, la ea…nu le spun aici”, a spus Dana Budeanu, într-un episod Verdict.

Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă? Dana Budeanu a făcut o dezvăluire neașteptată. Cu toate că a dovedit că este o femeie puternică, se pare că soțul ei are o influență majoră asupra sa, mai ales în privința stilului vestimentar. „Influență cu care eu nu sunt de acord”, a adăugat ea.

„Stilul ei vestimentar este unul care mie nu îmi place. Abordările ei vestimentare sunt conservatoare, sunt și pe gustul soțului. Soțul are influență majoră asupra ei. Influenţa cu care eu nu sunt de acord. Uite ca am zis si asta… Ea ar putea să arate mult mai mișto. Eu aş face nişte schimbări. Oricum, a evoluat mult… Cred că ea poate purta multe combinații îndrăznețe, trebuie să renunțe la blocaje și să nu mai țină cont de părerea celorlalți”, a spus Dana Budeanu.

Ce o obligă Pandele pe Gabi Firea să facă
Dana Budeanu, despre Gabriela Firea

„Ești singură împotriva tuturor”

Dana Budeanu i-a fost alături Gabrielei Firea în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie 2020. Atunci, într-un interviu-eveniment, cele două s-au întâlnit față în față, la rubrica „Verdict Politic”.

„Te sustin și te-am susținut din secunda în care mi-am dat seama că, de fapt, ești singură împotriva tuturor. Noi am avut extrem de multe disensiuni în această campanie. Nu am fost de acord pe foarte multe abordări, eu am fost foarte independentă. Am făcut extrem de puține compromisuri, în sensul că am cedat la doar două rugăminți de-ale tale. De aceea, multe zile nu am vorbit, am fost pedepsită. Pentru că tu ai vrut o campanie pentru oameni, iar eu am vrut o campanie pentru adevăr” a spus Dana Budeanu, la începutul interviului cu Gabriela Firea.

Chiar la începutul acelui interviu, înaintea celor zece întrebări pregătite pentru Gabi Firea, Dana Budeanu a explicat că nu își regretă nicio clipă decizia de a o susține, fiind în stare oricând să o ia de la capăt.

„Am sprijinit o femeie în această campanie. O femeie cât o sută de bărbați. Aș lua-o de la capăt oricând. Nu am greșit o secundă că am făcut această alegere singură și independentă ca de fiecare dată”, a explicat Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI