Ce nu trebuie să faci în martie ca să nu fii pedepsit de karma. Doar aşa scapi de probleme

Ioana Bucur 17.02.2022, 13:27
Ce nu trebuie să faci în martie ca să nu fii pedepsit de karma. Doar aşa scapi de probleme

Trăim într-o lume guvernată de echilibru, în care fiecare faptă bună sau rea va fi răsplătită așa cum se cuvine, mai devreme sau mai târziu, iar prima lună de primăvară este momentul perfect. Când vine momentul adevărului, nu toți vor fi fericiți. Află ce nu trebuie să faci în martie ca să nu fii pedepsit de karma și cum poți să scapi de probleme în următoarele patru săptămâni. Sfaturi pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Karma nu iartă nimic. Ce nu trebuie să faci în martie

Prima lună de primăvară este un moment al renașterii și al reechilibrării. Principiile karma spun că orice acțiune, indiferent dacă este fizică sau spirituală, are o urmare, un concept ce este strâns legat de legea firii. Trebuie punctat faptul că nu vorbim doar despre o semnificație negativă.

Faptele bune ni se vor întoarce. La fel și faptele rele. Ce moment ar putea fi mai potrivit decât cel al renașterii naturii? Află ce nu trebuie să faci în martie ca să nu fii pedepsit de karma.

Berbec

Nativii Berbec vor avea parte de momente tensionate în acest an. Potrivit legilor karmei, a venit timpul plății pentru toate acțiunile negative din 2021, mai ales la locul de muncă. Singura lor șansă este o schimbare radicală: să fie mai muncitori, mai ambițioși și să nu își piardă niciodată speranța că după furtună va răsări soarele.

Taur

Taurii sunt persoane asumate și sunt întotdeauna pregătiți să își primească orice răsplată sau pedeapsă. Din punctul lor de vedere, orice experiență, fie că este bună sau rea, reprezintă o adevărată lecție de viață pe care cei născuți în această zodie nu simt nevoia să o împiedice să se producă.

Gemeni

Pare că soarta nativilor Gemeni este pecetluită. Cei care au suferit în dragoste anul trecut și au ales să se răzbune pe fostul partener sau parteneră de viață vor avea parte de „răsplata” meritată. Ei trebuie să învețe să se desprindă de gelozie, neîncredere și subestimarea propriilor calități. Altfel, exact acestea vor deveni armele cu care karma îi va pedepsi.

Rac

Pentru Raci, luna martie va fi despre acte de voluntariat, ajutorarea celor cărora nu le-ar strica un umăr pe care să se poată sprijini în momente dificile. Optimismul ar putea fi șansa lor de a-și atrage energii pozitive în viață.

Leu

Momentul adevărului se apropie și pentru nativul Leu. Cei născuți în această zodie ar trebui să renunțe la orgoliu și egoism în următoarele săptămâni. Poate așa, balanța se va echilibra, iar acțiunile negative din ultima vreme vor fi „iertate”.

Ce nu trebuie să faci în martie ca să nu fii pedepsit de karma. Doar aşa scapi de probleme

Fecioară

Dacă va continua să își descarce nefericirea și frustrările pe partenerul sau partenera de viață și în luna martie, nativul Fecioară va primi o lecție dură. Dacă vrea să păstreze pacea în cuplu, de fapt, dacă nu vrea să își piardă relația, trebuie să își deschidă ochii și să înțeleagă că viața este mereu mai frumoasă în doi.

Balanță

Balanțele nu trebuie să își piardă răbdarea și calmul în luna martie pentru că doar așa vor reuși se treacă cu bine peste orice obstacol le va ieși în cale în următoarea perioadă.

Scorpion

Nu este momentul să se relaxeze și să devină neglijenți. Scorpionul va trebui să își canalizeze întreaga energie pe gândul că va avea succes în orice proiect este implicat, fie că este vorba de locul de muncă, prieteni sau familie.

Săgetător

Ca să scape de pedeapsa karmei, Săgetorul trebuie să nu se mai mintă și să încerce să se accepte așa cum este, cu bune și cu rele. Altfel, nu va putea evolua. Dacă un om este fericit și împlinit, nu va fi simți nevoia să facă lucruri negative asupra altora.

Capricorn

În martie, Capricornii nu ar trebui să mai recurgă la metode mai puțin morale de a-și vedea dorințele îndeplinite. Acești nativi vor lupta pentru controlul suprem asupra propriei persoane, asupra propriului suflet, deoarece nu pot controla acțiunile altora, decât pe ale lor.

Vărsător

Cei mai mulți Vărsători nu cred în karma și consideră că destinul poate fi schimbat prin acțiunile pe care le săvârșești în viață. Ar putea avea parte de o surpriză neplăcută dacă vor continua să trăiască și să acționeze fără a ține cont de acest concept.

Pești

La pol opus față de Vărsător este nativul Pești. Mereu conștient de faptul că orice acțiune are o consecință, a dezvoltat diferite „tehnici” de a evita efectele karmei însă toate au dat greș.  Ar fi bine să renunțe la aceste trucuri în luna martie și să se concentreze pe faptele bune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...