Cifra destinului îţi spune ce te aşteaptă în 2022. Mihai Voropchievici: „Vor fi despărţiri şi conflicte”

Beatrice Dumitru 02.01.2022, 15:08
Cifra destinului îţi spune ce te aşteaptă în 2022. Mihai Voropchievici: „Vor fi despărţiri şi conflicte”

Din cele mai vechi timpuri, numerele au condus destinul oamenilor. În numerologie, cifra destinului este cea mai importantă din diagrama unei persoane. Numerologul Mihai Voropchievici îți spune ce te așteaptă în anul 2022, în funcție de cifra destinului tău.

Ce te aşteaptă în 2022, în funcție de cifra destinului

Când o persoană vine pe lume, numerele care alcătuiesc diagrama sa pot oferi indicii despre scopul și sensul vieții sale. De asemenea, cifra destinului îți poate oferi o perspectivă care te poate ajuta să îți atingi obiectivele și să îți găsești scopul și împlinirea în viață.

Cifrele destinului ne pot oferi previziuni pentru ceea ce îți rezervă soarta în anul 2022. În numerologie, 2022 va fi un an universal 6, ceea ce înseamnă că vor fi mari transformări și schimbări. De exemplu, o relație de dragoste ar putea atinge următorul nivel și poate duce la căsătorie. Dacă obții un loc de muncă sau o promovare, energiile lui 6 vor face ca schimbarea să dureze.

Cifra destinului îţi spune ce te aşteaptă în 2022. Mihai Voropchievici:
Ce sune cifra destinului pentru 2022.

Mihai Voropchievici, previziunile numerologice pentru anul 2022

Cifrele de destin 2, 4, 6, 8 și 3

Cifrele de destin pare că o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic. Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun”,  a precizat numerologul la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. 

„În schimb, cei care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine, să fie ascultat pe raport de dragoste i se cam taie aplombul. Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu una impară„, a adăugat Mihai Voropchievici.

În anul 2022 se va ajunge la despărțiri, care vor pleca de la cifrele de destin impare, pentru că ei au cerințele mari, mai spune numerologul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...