Ce nu se va vedea la TV în noul sezon Asia Express. ”Nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”

Iancu Andreea 09.09.2021, 09:24
Ce nu se va vedea la TV în noul sezon Asia Express. ”Nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară”

În mai puțin de zece zile, fanii Asia Express vor putea să retrăiască emoțiile alături de cele nouă echipe intrate în competiția de la Antena 1 și să descopere locuri uimitoare și țări spectaculoase pe parcursul desfășurării celui de-al patrulea sezon. Marea premieră a reality-show-ului aduce însă și schimbări. După ce concurenții au văzut deja primul episod al emisiunii, Oase, unul dintre co-prezentatori, a dezvăluit ce nu se va vedea la TV în noul sezon Asia Express. Vedeta a recunoscut care au fost provocările pe care cu toții le-au avut de trecut pentru filmările din acest an.

Noul sezon Asia Express este pe cale să înceapă. Ce nu se va vedea totuși la TV

Așteptarea este pe cale să ia sfârșit, după ce a fost făcut anunțul premierei celui mai așteptat show de televiziune din România. Debutul noului sezon Asia Express va avea loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00. Fanii emisiunii vor avea parte de o surpriză, show-ul urmând să fie difuzat în prima săptămână zilnic. Astfel, datele de 18, 19, 20, 21 și 22 sunt rezervate serilor în compania Antena 1. Deși competiția este una plină de adrenalină și momente inedite, există un aspect ce nu se va vedea la TV din noul sezon Asia Express.

După ce a urmărit alături de concurenți primul episod al emisiunii, Oase, co-prezentatorul reality-show-ului, a povestit detalii din culisele filmărilor. Pentru că totul a decurs în plină pandemie, situația celor nouă echipe, dar și a tuturor celor implicați în producție, a fost dificilă. Co-prezentatorul de la Asia Express a recunoscut că noul sezon a reprezentat o provocare din pricina restricțiilor, care i-au împiedicat să facă multe activități. De asemenea, oamenii pe care îi întâlneau erau foarte speriați.

A fost extraordinar de greu pentru mine, a fost foarte greu din toate punctele de vedere, în primul rând te loveai de interdicții, de oameni speriați, până și la mine a fost absolut de greu, nu știu cât de greu a fost pentru ei, le vedeam fețele, a fost foarte greu, chiar nu mă așteptam, a spus Oase la Xtra Night Show.

Ce nu se va vedea în noul sezon Asia Express
Irina Fodor și Oase

„A fost absolut șocant”

Sezonul cu numărul patru, „Asia Express – Drumul împăraților” vine nu doar cu noutăți în privința echipelor de concurenți, ci și al gazdei emisiunii. Prezentatoarea noului sezon este Irina Fodor, cea care i-a luat locul Ginei Pistol după ce aceasta s-a retras pentru o perioadă pentru a se ocupa de micuța sa. Pe de altă parte, în timpul filmărilor surprizele s-au ținut lanț. Tot Oase a povestit faptul că lucrurile au decurs extrem de greu, lovindu-se chiar de interdicția de a intra într-o țară pe care ar fi trebuit să o bifeze pe traseu. Cu toate acestea, co-prezentatorul a recunoscut că a descoperit locuri superbe în Asia Mică.

A fost foarte interesant și foarte lung, a fost foarte interesant, nu mă așteptam să văd chestii așa șocante, dar a fost absolut șocant. Imaginați-vă cât de greu ne-a fost dacă nu ne-au lăsat să intrăm într-o țară, a mai spus el.

Cine sunt concurenții noului sezon Asia Express și ce destinații vor parcurge

Cursa Asia Express – Drumul împăraților va debuta din Turcia, continuând cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză pregătite de echipe. Concurenții care s-au încumetat să pornească în această aventură plină de adrenalină au format nouă perechi, astfel: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital.

Urmăriți Impact.ro și pe