Ce obiect ciudat a avut Lidia Buble în rucsac tot timpul la Asia Express. S-a aflat tot

Nicu Stan 06.09.2021, 13:37
Ce obiect ciudat a avut Lidia Buble în rucsac tot timpul la Asia Express. S-a aflat tot

S-a aflat ce obiect ciudat a avut Lidia Buble în rucsac tot timpul la Asia Express. Nemeni nu ar fi crezut-o în stare de așa ceva pe fosta iubită a lui Răzvan Simion. Marea premieră a Asia Express, sezonul 4, va avea loc pe 18 septembrie, orele 20:00.

Ce a purtat Lidia Buble în rucsacul pe care l-a avut la Asia Express. Și organizatorii au rămas mască

Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 Asia Express a început, iar marea premieră va avea loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00.

Printre concurenți din acest sezon al showului de televiziune se numără și Lidia Buble. Astfel, s-a aflat ce a purtat aceasta non-stop în rucsacul pe care îl căra.Fosta iubită a lui Răzvan Simion a avut în aventura Asia Express una dintre păpușile ei Barbie.

Lidia Buble si Estera, sora ei, au participat amandoua la Asia Express
Lidia Buble si Estera, sora ei, au participat amandoua la Asia Express

Lidia Buble, împreună cu sora ei pe Drumul Împăraților

”Experiența celui mai dur reality-show a început cu provocări încă din momentul în care vedetele și-au pregătit bagajele pentru cursa vieții lor, dat fiind că toți au încercat să anticipeze lucrurile de care nu s-ar putea lipsi pe Drumul Împăraților.

Lidia Buble, ce concurează în sezonul 4 Asia Express alături de sora sa, Estera Buble, a inclus pe lângă haine și accesorii și un obiect drag, de care nu a putut nicidecum să se despartă: o păpușă Barbie”, informează Antena Group.

Bucuria a însoțit-o pe cântăreață în Asia

Păpușa Bucuria, așa cum o numește cântăreața, face parte din colecția impresionantă de păpuși Barbie pe care Lidia Buble o are în locuința sa.

”Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a dzvăluit Lidia Buble.

Lidia Buble a dormit în fiecare seară cu Bucuria

Păpușa Bucuria este unul dintre lucrurile indispensabile din rucsacul Lidiei Buble pe tot parcusul experienței sale de pe Drumul Împăraților, mai ales că Lidia a mărturisit că a dormit cu păpușa în fiecare noapte.

”Din 18 septembrie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum au făcut față Lidia și Estera Buble celui mai dur reality-show. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, surorile au fost nevoite, ca și ceilalți concurenți, să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se schimbă de la o zi la alta”, mai arată sura citată.

Cine sunt participanții la Asia Express, sezonul 4

Cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume sonore în zona digital.

”Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30”, mai informează Antena Group.