Schimbare radicală de look pentru Lidia Buble după Asia Express. Fanii n-au recunoscut-o

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 18:22

Schimbare radicală de look pentru Lidia Buble după Asia Express. Fanii n-au recunoscut-o. Cântăreața și sora ei, Estera, au revenit în România după încheierea filmărilor la sezonul 4 al showului de la Antena 1, Asia Express.

Ce a făcut Lidia Buble când s-a întors acasă de la Asia Expres. Ce schimbare de look și-a făcut

Schimbare radicală de look pentru Lidia Buble după show-ul de la Antena 1-Asia Express. Nici fanii ei nu au mai recunoscut-o. Lidia Buble și sora ei, Estera, au revenit în țară după aventura trăită la Asia Express.

Lidia Buble, 28 de ani, și sora ei, Estera, 30 de ani, au revenit în România după încheierea filmărilor sezonului 4 Asia Express, Drumul Împăraților.

Unde s-a filmat Asia Express

În 2021, filmările au avut loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Au mai fost și alte destinații pe rută, dar despre ele vom afla pe parcursul show-ului de la Antena 1.

Showul TV Asia Express 2021 se va difuza începând din această toamnă la Antena 1. Lidia Buble și Estera, precum și celelalte echipe al showului TV, au fost nevoite să trăiască cu 1 euro pe zi, să-și caute cazare și transport și să ajungă primele la destinație, după ce îndeplineau mai multe probe.

Lidia Buble a simțit nevoia unei schimări de look

Astfel, după revenirea în România, Lidia Buble a simțit nevoia unei schimbări de look. Inițial, cântăreața și-a întrebat prietenii virtuali de pe Instagram dacă să rămână blondă sau să revină la nuanța naturală a părului ei, care este șaten.

În cele din urmă, Lidia Buble nu a rămas nici blondă, nu s-a vopsit nici șaten, culoarea ei naturală, ci a optat pentru o culoare mult mai vibrantă de roz.

Lidia Buble si sora ei, Estera, au participat la Asia Express
Lidia Buble si sora ei, Estera, au participat la Asia Express

Fanii, încântați de schimbarea de look

”Upss… nu m-am lăsat și tot fac ceva, ceva”, a scris Lidia Buble la story.

”Cât de bine îți stă!; Wow, ești superbă!; Ești de vis!; Îți stă super! Foarte faină culoarea; Senzațională!; Ești grozavă!; Marilyn Monroe de România și nu altceva!; Cât ești de frumoasă!”, sunt doar câteva doar câteva dintre comentariile postării.

Câți bani a încasat Lidia Buble la Asia Express

Pe de altă parte, la fiecare două zile petrecute pe traseu, Estera Buble a primit 800 de euro, iar Lidia Buble a fost recompensată cu 2000 de euro pentru fiecare ediție. Astfel, Lidia Buble este cea mai bine plătită concurentă din acest sezon al Asia Express.

Lidia Buble s-a distrat tare la Asia Express și de abia așteaptă să vadă și fanii ei prin ce a trecut.

Lidia Buble, încântată de ce a trăit la Asia Express

”A fost VIS! Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut”, a scris Lidia Buble la Insta Story, după ce s-a întors de la Asia Express.

În plus, Lidia Buble este foarte fericită că poate să fie din nou activă pe rețeaua de socializare.

”Ce dor mi-a fost să fac story. Să vă înarmați cu răbdare că vă bombardez grav zilele următătoare”, a mai scris Lidia Buble pe Instagram.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe