Connect-R şi Shift, probleme la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi în competiţia de la Antena 1 (exclusiv)

Connect-R şi Shift, probleme la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu cei doi în competiţia de la Antena 1 (exclusiv)

Filmările pentru ‘Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților’ s-au încheiat. Show-ul de la Antena 1 va debuta în toamnă, iar cele 9 cupluri de vedete s-au întors acasă cu o experiență de viață pe care cu siguranță nu o vor uita niciodată.

Filmările la ‘Asia Express sezonul 4’ au început în Turcia. Vedetele au plecat cu gândul că este imposibil să nu se descurce, însă socotelile de acasă nu s-au potrivit cu realitatea. Shift și Connect-R au întâmpinat numeroase probleme pe Drumul Împăraților și au fost la un pas să renunțe la cursă.

Connect-R şi Shift au întâmpinat greutăți la Asia Express

Contactați de reporterii Playtech.ro, Shift și sora lui Connect-R, Ana Maria, au făcut dezvăluiri incredibile de la filmările ‘Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților’. Shift a dezvăluit cum au fost nevoiți să se descurce cu un dolar pe zi în cei 4.000 de kilometri pe care i-au avut de parcurs în Turcia, Georgia și Azerbaidjan.

“A fost foarte mișto totul acolo. S-au terminat filmările. Ne-am descurcat greu cu un dolar pe zi, nu a fost ușor. Mai multe o să se vadă pe filmare. Și la navetă a fost destul de greu, ne-am călit mai mult. Nu există termen de comparație pentru această competiție. Treci prin toate stările: acum râzi, acum plângi, acum te enervezi”, a spus partenerul lui Connect-R, Shift.

Sora lui Connect-R a dezvăluit că fratele ei s-a întors în România.

“Fratele meu s-a întors de la Asia Express. Este bine, sănătos. Am vorbit foarte puțin cu el, zilele trecute. Mi-a spus că i-a plăcut experiența de acolo”, a mai completat Ana Maria, sora lui Connect-R, pentru sursa citată mai sus.

Connect-R a vrut să renunțe la cursă

Connect-R a recunoscut că a vrut să plece acasă în prima zi de filmări la ‘Asia Express sezonul 4’. Solistul s-a enervat când a văzut că turcii nu știau deloc engleză.

„În prima zi de «Asia Express» eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacurile pe care le cărăm au cel puțin 17 kilograme. Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, spunea artistul.

Cele nouă echipe de vedete care au fost în Asia Express au fost: Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Urmăriți Impact.ro și pe