Ce nu s-a văzut la TV între prințesa Kate și Meghan Markle. Gestul ciudat făcut chiar în biserică

Badea Violeta 20.09.2022, 15:34

Britanicii și milioane de oameni din lumea întreagă și-au luat luni, 19 septembrie, rămas bun de la cel mai longeviv monarh, Regina Elisabeta a II-a. Evenimentul a fost unul de amploare. Jumătatea din populația globului s-a uitat la slujba de înmormântare de la Westminster Abbey, dar și la procesiunile aferente din întreaga Londră. Totuși, ceva le-a scăpat camerelor. Iată ce s-a întâmplat între prințesa Kate și Meghan Markle!

Ce s-a întâmplat între Kate Middleton și Meghan Markle? Totul s-a petrecut în biserică

Prințesa Kate a avut parte de un moment stânjenitor la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, când a fost nevoită să se dea la o parte din calea lui Meghan Markle. Totul s-a petrecut din cauza unei confuzii de scaune.

Momentul stânjenitor s-a petrecut în Capela St George din Castelul Windsor, în timp ce membrii familiei regală se pregăteau să se așeze pe locurile lor.

Prințul William a fost nevoit să îi îndrume pe aceștia cu privire la momentul în care puteau să meargă pe rândul de scaune. Ajuns primul, i-a spus prințului George să aștepte, dar Kate nu a fost atentă și a încercat să intre pe culoar.

William a trebuit să îi atragă atenția parteneri sale, spunându-i că trebuie să aștepte. Ulterior, aceasta a făcut un pas înapoi pentru a le permite prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, să înainteze.

Charlotte s-a așezat lângă Harry, iar cei doi au împărtășit un moment emoționant atunci când ea și-a ajustat pălăria înainte de a se uita la unchiul ei. Harry a ridicat apoi scurt privirea, i-a atras atenția și i-a zâmbit tinerei prințese.

Citește și Detaliul financiar făcut public după funeraliile reginei. Suma este cu adevărat uriașă!

Cuplurile regale in biserica
Cuplurile regale in biserica

Prințesa Charlotte a plâns la funeraliile Reginei Elisabeta

Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, a fost fotografiată plângând în timp ce se afla în fața bisericii, după slujba de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a.

Mama ei, Kate Middleton, a încercat să o consoleze, deoarece copila părea afectată în timp ce își lua rămas bun de la străbunica ei. Charlotte a fost înconjurată de membri ai Casei Regale și de 1000 de spectatori, în afara serviciului funerar, iar toate acestea au copleșit-o pe adolescentă și s-a emoționat.

Citește și Cum au ajuns membrii familiei regale să poarte anumite bijuterii la funeralii. E o tradiție care ține de sute de ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...