Ce nu are voie să facă soția lui Gigi Becali la masă. Milionarul nu stă la discuții: ”Mă ridic și plec”

Nicu Stan 06.03.2021, 18:30
Ce nu are voie să facă soția lui Gigi Becali la masă. Milionarul nu stă la discuții: ”Mă ridic și plec”

Ce nu are voie să facă soția lui Gigi Becali la masă. Milionarul nu stă la discuții. Dacă nu se face voia lui, se ridică și pleacă. Ce este nevoită să facă familia Becali la masă, citiți în articolul de mai jos.

Gigi Becali a dezvăluit care este marele lui vis, însă soția nu îl lasă să și-l îndeplinească. ”Diavolul lucrează și el”

S-a aflat ce nu are voie să facă soția lui Gigi Becali la masă. Chiar milionarul a a făcut dezvăluiri, iar dacă nu este totul cum vrea el, se ridică de la masă și pleacă.

Gigi Becali este arhicunoscut în România, însă rareori vorbește de familia lui și de viața personală. Recent, însă, latifundiarul din Pipera, a făcut dezvăluiri din casă de la el. Acesta a spus ce nu se face niciodată în timp ce familia este la masă. Dacă acest lucru nu este respectat, patronul FCSB nu mai mănâncă.

Sotia nu vrea sa il lase pe Gigi Becali la manastire
Sotia nu vrea sa il lase pe Gigi Becali la manastire

Gigi Becali, autoritar și în familie

Mai exact, Gigi Becali și-a impus autoritatea în fața familie, astfel că i-a spus Luminiței Becali, soției sale, să închidă televizorul în momentul în care familia se află la masă. Chiar și fetele omului de afaceri confirmă regula celebrului lor tată.

La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. La ce îmi trebuie mie atât de mult televizorul? Nu am nevoie, eu, tată, de agitație”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Ce visează Gigi Becali să facă peste 10-15 ani

Pe de altă parte, cunoscut ca un familist convins, latifundiarul din Pipera ar vrea ca peste 10-15 ani să se retragă la mănăstire. Normal, soția și fetele nu sunt de acord, însă, Gigi Becali susține că acesta este marele lui vis.

Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

Gigi Becali recunoaște că este greu planul său, dar nu imposibil

Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, a precizat Gigi Becali.

Urmăriți Impact.ro și pe